Kladblok Installeren

Inhoudsopgave:

Kladblok Installeren
Kladblok Installeren

Video: Kladblok Installeren

Video: Kladblok Installeren
Video: Zo maak je een kladblok virus 2024, Mei
Anonim

Notepad is een lichtgewicht programma voor het openen en bewerken van tekstdocumenten. Meestal is het al voorgeïnstalleerd in besturingssystemen als een standaardtool die nodig is voor het werk, maar er zijn ook aanvullende versies met een uitgebreide set functies.

Kladblok installeren
Kladblok installeren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Zorg voor een werkende internetverbinding. Open de browser en voer in de zoekbalk de naam in van elk programma dat voor u geschikt is voor verder gebruik in het werk van het programma, zoals het standaard "Kladblok" of blader gewoon door de lijst met programma's met een beschrijving van hun functies. Vergelijk prijzen, bepaal de selectiecriteria, ontdek zelf welke functies voor u belangrijk zijn, enzovoort.

Stap 2

Download het programma van uw keuze voor het bewerken van tekstdocumenten. Als het gratis is, kun je het direct na de installatie gaan gebruiken, en zo niet, dan wordt je hoogstwaarschijnlijk aangeboden om een proefperiode te activeren, waarna je moet beslissen om een licentiesleutel te kopen.

Stap 3

Als u hebt besloten een licentiesleutel voor uw nieuwe teksteditor te kopen, opent u het programma-activeringsmenu of gaat u naar de officiële website van de ontwikkelaar in de sectie voor het kopen van licenties. Om te betalen heeft u een bankkaart nodig.

Stap 4

Voordat u een definitieve beslissing neemt over de betaling, bekijkt u andere gratis analogen van het programma en vergelijkt u hun functionaliteit. Wees bij het betalen uiterst voorzichtig bij het invoeren van gegevens - ze moeten correct en zonder fouten worden aangegeven.

Stap 5

Zorg er ook voor dat de adresbalk het juiste adres bevat - dit is nodig om vervelende incidenten met betrekking tot fraude te voorkomen. Het is beter om de velden die u in de browser heeft ingevuld niet op te slaan voor verder automatisch invullen, aangezien ze kunnen worden gebruikt door onbevoegden die toegang hebben gekregen tot uw computer.

Stap 6

Om de notebook die u hebt gedownload en geïnstalleerd te gebruiken om standaard bestanden te openen, klikt u met de rechtermuisknop op het tekstdocument en selecteert u "Openen met..", selecteert u vervolgens de gewenste in de lijst met programma's of voegt u deze daar toe via het menu van de knop "Bladeren", Specificeert de map in Programmabestanden. Vink het vakje aan naast "Gebruiken voor alle bestanden van dit type" en klik op "OK".

Aanbevolen: