Hoe De Snelkoppeling "Deze Computer" Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelkoppeling "Deze Computer" Te Herstellen
Hoe De Snelkoppeling "Deze Computer" Te Herstellen

Video: Hoe De Snelkoppeling "Deze Computer" Te Herstellen

Video: Hoe programmeer je een computer prank in CMD | BATCH-file #1 2022, December
Anonim

Tijdens de installatie van het besturingssysteem op de pc wordt automatisch een snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad gemaakt. Het is ook aanwezig in het menu Start. Als u per ongeluk het pictogram Deze computer hebt verwijderd, kunt u dit herstellen door de juiste instellingen te configureren.

Een snelkoppeling herstellen
Een snelkoppeling herstellen

instructies:

Stap 1

Open het onderdeel Weergave. Dit kan op verschillende manieren. Open het menu met de Windows-toets of de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Zoek het pictogram "Scherm" in de categorie "Vormgeving en thema's" door erop te klikken met de linkermuisknop.

Stap 2

Een andere manier is sneller: klik met de rechtermuisknop op het bureaublad op een plaats zonder bestanden en mappen. Selecteer in het contextmenu het laatste item - "Eigenschappen". Er wordt een nieuw dialoogvenster "Beeldschermeigenschappen" geopend.

Stap 3

Maak het tabblad "Desktop" actief en klik op de knop "Bureaublad aanpassen" onderaan het venster. Ga in een extra venster dat wordt geopend naar het tabblad "Algemeen" en markeer het veld "Deze computer" in de groep "Bureaubladpictogrammen" met een markering. Sla de nieuwe instellingen op - de snelkoppeling Deze computer wordt teruggezet op het bureaublad.

Stap 4

Om het pictogram "Deze computer" terug te brengen naar het menu "Start", opent u een ander onderdeel - "Taakbalk en startmenu". U kunt hiervoor ook een van de methoden kiezen. Ga vanuit het menu Start naar Configuratiescherm en selecteer Eigenschappen van taakbalk en menu Start in de categorie Vormgeving en thema's.

Stap 5

Alternatieve optie: klik met de rechtermuisknop op de taakbalk op een willekeurige plaats zonder pictogrammen en selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu. Er wordt een nieuw venster geopend, ga ernaartoe op het tabblad "Menu Start". Klik op de knop "Aanpassen" tegenover het item "Startmenu".

Stap 6

Een ander venster "Pas het startmenu aan" zal openen, maak het tabblad "Geavanceerd" daarin actief. Blader in de groep Startmenu-items door de lijst totdat u Deze computer vindt.

Stap 7

Zet de marker in een van de velden die bij je passen: "Weergeven als menu" of "Weergeven als link". Klik op OK, het extra venster wordt automatisch gesloten. Pas de nieuwe instellingen toe in het eigenschappenvenster en sluit het met de OK-knop of het [x]-pictogram.

Populair per onderwerp