Hoe De Map "Deze Computer" Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Map "Deze Computer" Te Herstellen
Hoe De Map "Deze Computer" Te Herstellen

Video: Hoe De Map "Deze Computer" Te Herstellen

Video: Hoe De Map "Deze Computer" Te Herstellen
Video: 004 Windows 10 OneDrive mappen maken en bestanden opslaan 2024, Maart
Anonim

Snelkoppelingen op het bureaublad zijn een van de snelste manieren om toegang te krijgen tot bestanden of mappen. Doorgaans wordt door het systeem automatisch een snelkoppeling naar de map Deze computer op het bureaublad geïnstalleerd. Als u deze snelkoppeling verwijdert, kunt u deze in een paar stappen weer terugzetten.

Een map herstellen
Een map herstellen

instructies:

Stap 1

Om aan de slag te gaan, klikt u op de knop "Start" in het menu linksonder op uw computer en zoekt u het item "Mijn computer". Klik erop met de linkermuisknop en sleep het pictogram terwijl je het ingedrukt houdt naar een lege plek op het bureaublad.

Stap 2

U kunt de map Deze computer op het bureaublad ook op een andere manier herstellen. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start", vervolgens met de rechtermuisknop op het menu "Deze computer" en in de lijst die verschijnt, klikt u met de linkermuisknop op het menu "Weergeven op bureaublad". Daarna wordt de snelkoppeling "Deze computer" weergegeven op het bureaublad van de computer.

Stap 3

Om de map Deze computer te herstellen, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte op uw bureaublad. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Eigenschappen". Ga dan naar het tabblad "Desktop" en klik op de knop "Bureaublad aanpassen". In deze sectie "Bureaubladpictogrammen" kunt u aangeven welke mappen u op uw bureaublad nodig heeft door de vakjes naast de bijbehorende items aan te vinken. Zet in dit geval een vinkje voor de regel "Deze computer" en "Ok".

Stap 4

Met deze bewerking kunt u zelfstandig alle of enkele snelkoppelingen van het bureaublad verwijderen, of omgekeerd - installeren. Dit geldt met name voor degenen die niet willen dat snelkoppelingen op het bureaublad van de computer verschijnen. Of voor degenen die hun tijd op prijs stellen, omdat het openen van een map op het bureaublad veel gemakkelijker en sneller is dan er op andere manieren naar te zoeken.

Aanbevolen: