Thema's Installeren Voor Xp

Inhoudsopgave:

Thema's Installeren Voor Xp
Thema's Installeren Voor Xp

Video: Thema's Installeren Voor Xp

Video: Thema's Installeren Voor Xp
Video: Microsoft's Zune Theme for Windows XP - Overview u0026 Installation 2024, Mei
Anonim

In de standaardset van het besturingssysteem Windows XP is er slechts één thema met meerdere kleuren. Ondanks het feit dat de constant lopende automatische updateservice aanbiedt om verschillende soorten systeemprogramma-updates te installeren, wordt het ontwerp niet bijgewerkt, maar dit kan eenvoudig worden opgelost met behulp van speciale programma's.

Thema's installeren voor xp
Thema's installeren voor xp

Noodzakelijk

Uxtheme Multi-Patcher-software

instructies:

Stap 1

Naast "windows" van het besturingssysteem kunnen het opstartscherm en systeemgeluiden worden gebruikt om het uiterlijk te veranderen. Standaard is de optie om thema's van derden te ondersteunen uitgeschakeld in Windows XP, terwijl er een map bestaat voor het opslaan van thema's. Bijgevolg bestaat de mogelijkheid om het externe ontwerp te wijzigen, maar deze werd gesloten, blijkbaar om de bronnen van een personal computer niet te verspillen.

Stap 2

Om de thema's van de ontwerpwijziging te activeren, kunt u het speciale hulpprogramma Uxtheme Multi-Patcher gebruiken. Dit programma is volledig gratis en vrij beschikbaar op internet. U kunt dit programma downloaden van de officiële website windowsxlive.net. Klik na het laden van deze webpagina op de menuknop Producten.

Stap 3

Zoek het hulpprogramma Uxtheme Multi-Patcher in de lijst met programma's en klik met de linkermuisknop op de link. Ga in het geopende venster naar het gedeelte Downloaden en klik op de link naar het hulpprogramma. Controleer in een nieuw venster of uw besturingssysteem in de lijst van de vermelde systemen staat (niet elke versie van dit programma werkt met Windows XP), klik op de link met de naam van de toepassing.

Stap 4

Nadat u het hulpprogramma naar uw computer hebt gedownload, dat zich in het archief bevindt, voert u het uit. Gebruik de WinRar-archiver of de Total Commander-bestandsbeheerder als u het archief niet kunt openen en het systeem u vraagt met welk programma u dit wilt doen.

Stap 5

Na het starten van het programma verschijnt een standaardvenster waarin informatie over het programma en zijn functies wordt gegeven. Om te voorkomen dat u de website van de ontwikkelaar opnieuw bezoekt, schakelt u Windows X's Live instellen als standaardstartpagina uit en klikt u op de knop Patch.

Stap 6

Er verschijnt een klein venster op het scherm met het bericht "Om de installatie te voltooien, is een herstart van het systeem vereist …". Klik op de knop "OK" als u uw computer nu opnieuw wilt opstarten, anders moet u op de knop Annuleren klikken.

Stap 7

Na het opnieuw opstarten, blijft het om de nieuwe skins te downloaden en ze naar de map "C: WINDOWSResourcesThemes" te kopiëren, zodat ze beschikbaar komen op het tabblad "Uiterlijk" van de applet "Beeldschermeigenschappen".

Stap 8

Om naar de applet Eigenschappen voor beeldscherm te gaan, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u Eigenschappen. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Ontwerp". Selecteer in het gedeelte "Windows en knoppen" een geschikt thema. Selecteer in het blok "Kleurenschema" het kleurenschema dat u het beste bevalt.

Stap 9

Om de beoordeling van de geselecteerde stijl en kleur op te slaan, klikt u op de knop "Toepassen". Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Aanbevolen: