Ondersteuning Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Ondersteuning Uitschakelen?
Ondersteuning Uitschakelen?

Video: Ondersteuning Uitschakelen?

Video: Ondersteuning Uitschakelen?
Video: Windows 10 Programma's uitschakelen 2024, Mei
Anonim

De ondersteuning van sommige functies door het besturingssysteem kan worden uitgeschakeld door enkele beperkingen op de gebruikte programma's in te voeren. Dit geldt niet alleen voor computers, maar ook voor telefoons.

Ondersteuning uitschakelen?
Ondersteuning uitschakelen?

Noodzakelijk

toegang tot de computer

instructies:

Stap 1

Om de ondersteuning voor het weergeven van afbeeldingen en flash-inhoud van een computerbrowser uit te schakelen, opent u de instellingen met behulp van een speciaal menu in de werkbalk. Ga naar het tabblad met items en schakel de weergave met alleen tekst in. Sommige browsers hebben ook een speciale knop voor snelle toegang tot deze functie of een "Lezen"-paginaweergave.

Stap 2

Om ondersteuning voor het downloaden van video's met uw internetbrowser uit te schakelen, gebruikt u de verwijdering van de flash player uit de lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd in het overeenkomstige menu van het configuratiescherm, evenals in de instellingen voor ondersteunde inhoud, verbiedt het bekijken video formaten.

Stap 3

Als u flash en java op uw computer wilt uitschakelen, gaat u naar de instellingen van de modules die door de browser worden weergegeven en schakelt u deze uit, waarna de pagina's veel sneller laden dan voorheen.

Stap 4

Als u de ondersteuning van de computer voor het uitvoeren van bepaalde functies wilt beperken, gebruik dan het aanmaken van gebruikersaccounts met beperkte rechten. Dit doet u in het "Gebruikersaccounts" menu van het configuratiescherm. Beperk vervolgens in de eigenschappen van het menu Deze computer de toegang van accounteigenaren tot bepaalde menu-items.

Stap 5

Selecteer bij het installeren van games en programma's alleen verdere installatie voor de huidige Windows-gebruiker. Wanneer u de toegang tot de internetverbinding voor andere gebruikers beperkt, maakt u ook een login en wachtwoord in het verbindingsmenu voor alleen de huidige gebruiker. Daarna, als deze parameters eerder voor andere accounts waren geregistreerd, wis ze dan vanaf daar.

Stap 6

Om het gebruik van de software-installatiefunctie te beperken, maakt u een account aan zonder beheerdersrechten en stelt u een wachtwoord in om namens de functie acties uit te voeren.

Aanbevolen: