Ondersteuning Voor Hiërogliefen Inschakelen

Inhoudsopgave:

Ondersteuning Voor Hiërogliefen Inschakelen
Ondersteuning Voor Hiërogliefen Inschakelen

Video: Ondersteuning Voor Hiërogliefen Inschakelen

Video: Het Schrift 2022, December
Anonim

Soms gebeurt het dat bij het betreden van sommige sites oosterse karakters (Chinees, Koreaans, Japans) niet worden weergegeven en in plaats daarvan vierkanten of vraagtekens zien. Dit is niet moeilijk op te lossen.

Ondersteuning voor hiërogliefen inschakelen
Ondersteuning voor hiërogliefen inschakelen

Het is nodig

  • - een computer met internettoegang;
  • - browser;
  • - installatieschijf voor besturingssysteem.

instructies:

Stap 1

Controleer of uw systeem de weergave van hiërogliefen ondersteunt. Hieronder staan ​​de teksten in verschillende oosterse geschreven talen. Als je in plaats van hiërogliefen vierkanten, vraagtekens of andere symbolen ziet die niet kloppen, dan heb je geen ondersteuning voor deze taal. Traditioneel Chinees geschreven tekst: 人 人生 來 自由 ,

在 尊嚴 和 權利 上 ​​​​一律 平等。 Japanse tekst:

べ て の 人間 は 、 生 ま れ な が ら に し て 自由 で あ り 、

つ 、 尊 厳 と 権 利 と に つ い て 平等 で あ る。

Stap 2

Plaats de installatieschijf van het besturingssysteem in het station. Ga naar het "Configuratiescherm", vervolgens "Regionale en taalopties", selecteer daar het tabblad "Talen" en vink het vakje aan naast de opdracht "Ondersteuning voor talen met hiërogliefen installeren". Dubbelklik vervolgens op de knop "OK", installeer de benodigde bestanden. Controleer nogmaals of het systeem ondersteuning biedt voor hiërogliefen. Als dit nog steeds niet het geval is, start u uw computer opnieuw op.

Stap 3

Open een terminal om kanji-ondersteuning in het Linux-besturingssysteem te installeren. Installeer de lettertypepakketten om ondersteuning voor Oost-Aziatische talen in te schakelen. Om het lettertype Traditioneel Chinees te installeren, typt u de opdracht ttf-arphic-bkai00mp pakketinstallatie, om het lettertype Vereenvoudigd Chinees te installeren, gebruikt u ttf-arphic-gbsn00lp, voor het Koreaanse lettertype, ttf-baekmuk, en voor het Japanse lettertype, ttf-kochi -mincho. Voer de opdracht in om het taalondersteuningspakket te installeren op dezelfde manier als in het voorbeeld: # apt-get install ttf-baekmuk. Start je computer opnieuw op.

Stap 4

Download het programma om de installatieschijf van Windows OS te emuleren, als u het niet hebt om hiërogliefenondersteuning te installeren - http://letitbit.net/download/4240.4f00f8c05454aaa8099db6ca66/uiso9_pe.ex… Voer het installatiebestand uit en installeer het programma op uw computer. Wanneer het wordt gestart, wordt er een virtuele schijf op de computer gemaakt. Download hier ook http://letitbit.net/download/bd4fdb38dc/CJK_for_WinXP.zip.html Schijfkopie van besturingssysteem. Je hebt het nodig om hiërogliefenondersteuning te installeren. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van de nieuwe schijf in het programmavenster, selecteer de opdracht mount, selecteer de gedownloade afbeelding en klik op "OK". Herhaal vervolgens de tweede stap volledig.

Populair per onderwerp