Ondersteuning Voor Hiërogliefen Installeren Install

Inhoudsopgave:

Ondersteuning Voor Hiërogliefen Installeren Install
Ondersteuning Voor Hiërogliefen Installeren Install

Video: Ondersteuning Voor Hiërogliefen Installeren Install

Video: Ondersteuning Voor Hiërogliefen Installeren Install
Video: Getting Started with FreePascal - 01a - Download and install using the installer 2024, April
Anonim

Het printen van teksten in het Russisch, Engels, Oekraïens is geen probleem. Het toetsenbord is ontworpen voor dit soort werk. Maar wat als u hiërogliefen moet weergeven? Voor sommigen wordt dit een probleem. Het besturingssysteem kan zo worden geconfigureerd dat zelfs hiërogliefen worden weergegeven.

Ondersteuning voor hiërogliefen installeren install
Ondersteuning voor hiërogliefen installeren install

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Windows-installatieschijf;
  • - het internet;
  • - Alcoholprogramma.

instructies:

Stap 1

Ga via "Start" naar het "Configuratiescherm". Selecteer Regionale en taalopties uit alle pictogrammen. Voor u wordt een venster geopend op het scherm waarin u op de optie "Talen" klikt. Zoek het tabblad "Hiëroglifische taalondersteuning installeren" en vink het vakje aan. Ga dan naar het tabblad genaamd "Geavanceerd". Er is een lijst met "Conversietabelcodepagina's". Nu kunt u de talen markeren die u nodig hebt. Vink het vakje "Deze instellingen toepassen op het huidige account …" aan en klik op "Toepassen".

Stap 2

Ga opnieuw naar de map Regio's en talen. Klik op het tabblad "Talen" op de knop "Details". Het venster Talen en tekstservices zou moeten openen, selecteer het tabblad Opties en klik op Toevoegen. Er wordt een lijst geopend waarin u de gewenste opties kunt vinden. Klik op de knop "Ok". Nu kunt u de toetsenbordindeling wijzigen in hiërogliefen. Om dit te doen, drukt u op de toetscombinatie Shift + Ctrl.

Stap 3

U kunt hiërogliefenondersteuning op een andere manier installeren. Om dit te doen, moet u naar "Start" gaan en "Configuratiescherm" selecteren. Daar ziet u het pictogram Lettertypen. Open het door met de muis te klikken. Deze map bevat een grote verscheidenheid aan lettertypen, waarvan alleen "Arialuni.ttf" en "msgothic.ttc" worden geselecteerd. Installeer deze lettertypen op uw computer. Start uw pc opnieuw op. Vervolgens kunt u de prestaties van deze bewerking controleren. Als deze lettertypen niet op uw lijst staan, download ze dan online.

Stap 4

Als uw computer de map i386lang niet heeft, die ondersteuning biedt voor hiërogliefen, dan moet u Alcohol 120% gebruiken om een virtuele afbeelding vanaf uw installatieschijf te mounten. U kunt het programma downloaden van de officiële website www.alcohol-soft.com. Pak vervolgens de map i386lang uit de ISO-image uit naar uw computer. Als het systeem om een installatieschijf vraagt, geeft u gewoon het pad naar dit bestand op. Ga vervolgens verder met de installatie van de hiërogliefen, zoals beschreven in de eerste methode.

Aanbevolen: