Java-ondersteuning Installeren

Inhoudsopgave:

Java-ondersteuning Installeren
Java-ondersteuning Installeren

Video: Java-ondersteuning Installeren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Install Java JDK on Windows 10 ( with JAVA_HOME ) 2023, Februari
Anonim

Een aantal toepassingen (bijvoorbeeld OpenOffice.org en Arduino IDE), evenals Java-applets (maar geen scripts) in de browser, zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de virtuele Java-machine in het systeem. Deze virtuele machine is gratis en multiplatform.

Java-ondersteuning installeren
Java-ondersteuning installeren

instructies:

Stap 1

Om de Java virtual machine op een personal computer te installeren, gaat u eerst naar de website http://java.com/ru/. Klik vervolgens op de grote rode knop in het midden van de pagina met de tekst "Free Java Download"

Stap 2

Controleer of het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd in de lijst met ondersteunde besturingssystemen staat. Mac OS X-machines zijn een speciaal geval: ze moeten de virtuele Java-machine installeren met behulp van het besturingssysteem zelf.

Stap 3

Ga naar het gedeelte waar de Java-installatiebestanden voor uw besturingssysteem zich bevinden. Volg de link "Nu controleren" in dit gedeelte. Klik vervolgens op de rode knop "Controleer Java-versie". U zult ontdekken of uw computer deze virtuele machine überhaupt heeft, en zo ja, of deze moet worden bijgewerkt.

Stap 4

Als uw computer echt Java nodig heeft om te worden geïnstalleerd of bijgewerkt, download dan het installatiebestand dat geschikt is voor uw besturingssysteem.

Stap 5

Installeer het installatiebestand van het RPM-formaat in een Linux-distributie die dit formaat ondersteunt, installeer het als volgt:

rpm -i bestandsnaam.rpm

Log in als root voordat je dit doet.

Stap 6

Om het zelfuitpakkende bestand te installeren, logt u in bij Linux als rootgebruiker en bij Winodws als Administrator-gebruiker. Start het daarna gewoon en volg de instructies van het installatieprogramma.

Stap 7

Om Java-toepassingen die zijn ontworpen voor mobiele telefoons op een computer te kunnen uitvoeren, moet u de Microemulator-emulator downloaden en installeren door deze van de volgende pagina te downloaden:

Stap 8

Nadat alle benodigde software is geïnstalleerd, controleert u of deze werkt. Start enkele applicaties of applets en zorg ervoor dat ze werken. Gebruik de link "Controleer Java-versie" die hierboven al is vermeld, zorg ervoor dat de versie van deze virtuele machine op uw computer nu de nieuwste is.

Populair per onderwerp