Hoe Het Windows-besturingssysteem Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Windows-besturingssysteem Te Activeren
Hoe Het Windows-besturingssysteem Te Activeren
Anonim

Als u een gelicentieerde versie van Microsoft-software op uw pc hebt geïnstalleerd, moet u deze na 30 dagen activeren. Anders stopt het systeem met werken.

Hoe het Windows-besturingssysteem te activeren
Hoe het Windows-besturingssysteem te activeren

instructies:

Stap 1

Installeer het Windows-besturingssysteem op uw pc. Dit is niet moeilijk om te doen. Het belangrijkste is om een schijf te hebben met een gelicentieerde versie van het programma. U hoeft alleen periodiek de installatieparameters aan te passen en de licentiesleutel in te voeren.

Stap 2

Verwar het niet met een activeringssleutel, het zijn verschillende dingen. Met zijn hulp kunt u Windows niet activeren. Nadat de installatie is voltooid, zal de computer opnieuw opstarten, het systeem zal enkele standaardparameters accepteren, sommige die u zelf instelt.

Stap 3

Let op het icoontje op de taakbalk naast de klok. Door erop te klikken ziet u hoeveel tijd u nog heeft om het besturingssysteem te activeren.

Stap 4

Gebruik internet om het besturingssysteem te activeren. Alles is uiterst eenvoudig. In het Windows-activeringsmenu ziet u het item "Activeren via internet". Klik erop, u wordt doorgestuurd naar de officiële Microsoft-website.

Stap 5

Vul het formulier in, voer uw licentiesleutel in. Klik op de OK-knop. Als het formulier correct is ingevuld, verschijnt er een venster waarin wordt gezegd dat het besturingssysteem van uw personal computer in de nabije toekomst automatisch wordt geactiveerd.

Stap 6

Bel support om Windows te activeren als je geen internettoegang hebt. Het telefoonnummer van de hotline moet op de doos van de disc worden vermeld. Bel, neem contact op met de telefoniste, leg de situatie uit. Vertel hem uw productlicentiesleutel. Na het controleren van de informatie, zal de operator u de activeringscode vertellen. Voer het in het juiste formulier in om het systeem te activeren.

Stap 7

Als u een computer in een winkel hebt gekocht samen met een gelicentieerde Windows-schijf, kunt u de specialisten van deze winkel vragen om niet alleen het besturingssysteem op uw computer te installeren, maar ook te activeren.

Aanbevolen: