Hoe De Proefversie Van Het Kantoor Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Proefversie Van Het Kantoor Te Activeren
Hoe De Proefversie Van Het Kantoor Te Activeren

Video: Hoe De Proefversie Van Het Kantoor Te Activeren

Video: Hoe verloopt een cyberaanval en wat kun je doen om die te voorkomen? - Hack Van De Dam #4 2022, December
Anonim

De proefversie van het Microsoft Office-pakket heeft beperkte functionaliteit en om alle functies van het programma te kunnen gebruiken, moet u de activeringsprocedure doorlopen. Ontgrendelen na aanschaf van een softwareproduct kan op 2 manieren: via internet of telefonisch.

Hoe de proefversie van het kantoor te activeren
Hoe de proefversie van het kantoor te activeren

instructies:

Stap 1

Voer uw productlicentiesleutel in in het venster dat wordt geopend wanneer u een Microsoft Office-toepassing start. De code staat op de verpakking met de softwareproductschijf.

Stap 2

Na het invoeren van de juiste sleutel biedt de activeringswizard een van de manieren om het pakket te activeren. Kies de voor jou meest geschikte optie en klik op "Volgende".

Stap 3

Wanneer u de activeringsmethode via internet selecteert, maakt het programma automatisch contact met de speciale Microsoft-licentieservers. Als je een gelicentieerd product hebt en je hebt de juiste sleutel ingevoerd, zal de ontgrendeling vrijwel onmiddellijk plaatsvinden en verschijnt er een overeenkomstige melding op het scherm.

Stap 4

Als u het programma telefonisch wilt activeren, klikt u op de tweede optie in de lijst. Selecteer uw woonregio en bel vervolgens een van de nummers die op het scherm worden weergegeven.

Stap 5

Wacht op het antwoord van de ondersteuningsoperator. Geef de manager alle informatie die wordt weergegeven en afgedrukt op de Microsoft Office-verpakking.

Stap 6

Voer de bevestigingscode in die u van de operator hebt ontvangen in het veld onderaan het venster, druk op Enter. De procedure kan als voltooid worden beschouwd.

Stap 7

Als u Office later wilt activeren, selecteert u het menu Uitgestelde activering. Om het programma te ontgrendelen, gaat u naar het tabblad "Bestand" - "Help" en klikt u op "Productcode activeren".

Stap 8

Volg de aanwijzingen op het scherm. Sluit na het voltooien van de procedure het programma en start het opnieuw.

Stap 9

Ga naar het tabblad "Bestand" - "Help" om te zien of het Office-programma is geactiveerd. Als het item "Sleutel activeren" niet beschikbaar is, is de ontgrendeling gelukt.

Populair per onderwerp