Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Activeren
Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Activeren

Video: Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Activeren

Video: Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Activeren
Video: Ice Road Truckers: The Most Dangerous Crossing of Todd's Life (S9, E3) | History 2024, Mei
Anonim

Het spel "Truckers 3" is uitgerust met een zeer betrouwbaar beveiligingssysteem, dus het kan niet worden gestart zonder een voorafgaande activeringsprocedure en zonder een schijf in de drive tijdens het eerste spel.

Hoe het spel Truckers 3. te activeren
Hoe het spel Truckers 3. te activeren

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Onderzoek het pakket zorgvuldig vanaf de schijf en zoek de licentiesleutel erop. Als er niets op staat, zoek het dan op de schijf zelf. Herschrijf het in Kladblok en plaats de schijf in het station. Als de licentie voor het spel via internet is gekocht, moet de sleutel per e-mail naar u zijn verzonden. Start in dit geval de distributiekit die beschikbaar is op de schijf door op het pictogram Autorun.exe te klikken.

Stap 2

Selecteer het installatie-item in het spelmenu dat op het scherm verschijnt. Specificeer de gewenste directory, voer de installatie uit volgens de instructies van de menu-items. Mogelijk hebt u een licentiesleutel nodig voordat u met de installatie begint, maar dit is niet altijd het geval.

Stap 3

Start de geïnstalleerde game vanaf het bureaublad of vanuit de lijst met programma's, sluit eerst de internetverbinding aan (dit is een vereiste voor activering). Klik op de knop "Doorgaan" in het veld dat verschijnt en wacht tot het programma de vereiste acties voltooit.

Stap 4

Als u het systeem niet met de bovenstaande methode hebt geregistreerd, heeft u ten minste nog twee opties. De eerste daarvan is de activering van het softwareproduct op de officiële website. Open hiervoor de link https://proactive.star-force.com/2.0/activate.php en voer de licentiesleutel van de schijf in het overeenkomstige veld in. Ontvang een activeringssleutel voor het spel, die automatisch door het systeem wordt gegenereerd.

Stap 5

Gebruik het verzenden van een sms-bericht als u geen toegang tot internet hebt. Selecteer alternatieve activering in het menu en ga naar het tabblad SMS. Stuur het door het systeem aangegeven bericht naar het nummer dat in het activatorvenster is geschreven en kopieer de code die in het antwoordbericht is ontvangen.

Aanbevolen: