Waar Te Koop Windows 8

Waar Te Koop Windows 8
Waar Te Koop Windows 8

Video: Waar Te Koop Windows 8

Video: Waar Te Koop Windows 8
Video: Почему я люблю Windows 8.1? 2024, April
Anonim

Het Windows-besturingssysteem heeft voor het derde decennium de leidende positie ingenomen. De meest recente versie tot nu toe is Windows 8. Als je bij de tijd wilt blijven, besluit je waarschijnlijk om het te kopen.

Waar te koop Windows 8
Waar te koop Windows 8

Volgens de senior vice-president van Microsoft Dan Lewin zal het besturingssysteem Windows 8 in zijn definitieve versie in het najaar van tweeduizendtwaalf op de markt komen. De meeste gebruikers zullen in november het nieuwe besturingssysteem kunnen aanschaffen. Tot voor kort waren er pre-bètaversies beschikbaar die gericht zijn op Microsoft-partners, laptopfabrikanten en softwarebedrijven.

In Windows 8 is gewerkt aan het versnellen van het laden van het besturingssysteem, het verkorten van de tijd die nodig is om uit de slaapstand te komen en het verbeteren van de energie-efficiëntie.

Het menu "Start", aanwezig in alle versies sinds negentienhonderdvijfennegentig, is verwijderd uit de "acht". Het kenmerk van de interface omvat de aanwezigheid van twee parameters: de klassieke met een desktop en een geleider, evenals de nieuwe Metro-versie met verplaatsbare tegels. Er is veel werk verzet om het nieuwe besturingssysteem aan te passen om met touchscreens te werken. Dit komt door de groeiende vraag naar tablets.

Op dit moment is de bètaversie van Windows 8 Release Preview te downloaden op de Microsoft-website. Voorafgaand aan de release van de officiële versie in het najaar van tweeduizend en twaalf, kunnen hierin belangrijke wijzigingen worden aangebracht.

Volgens Microsoft-vertegenwoordigers kost de upgrade naar de nieuwe versie van Windows gebruikers $ 39,99. De upgrade naar Windows 8 Pro zal hetzelfde bedrag zijn, op voorwaarde dat het nieuwe besturingssysteem wordt gedownload van de website van Microsoft. De dvd met de update kost $ 69,99. Tot en met 31 januari tweeduizend dertien wordt de update afgeprijsd, daarna veranderen de tarieven.

De Windows 8 Upgrade Assistant controleert de upgrade door de systeemvereisten en compatibiliteitsparameters van oude en nieuwe besturingssystemen te beoordelen.

Door te upgraden naar de achtste versie behouden XP-gebruikers hun persoonlijke bestanden, Vista-gebruikers - bestanden plus instellingen, G7-gebruikers - bestanden, instellingen, applicaties.

Aanbevolen: