Een Te Koop Aangeboden IPhone Terugzetten Naar De Fabrieksinstellingen

Inhoudsopgave:

Een Te Koop Aangeboden IPhone Terugzetten Naar De Fabrieksinstellingen
Een Te Koop Aangeboden IPhone Terugzetten Naar De Fabrieksinstellingen

Video: Een Te Koop Aangeboden IPhone Terugzetten Naar De Fabrieksinstellingen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: iPhone fabrieksinstellingen terugzetten: zo doe je dat! 2023, Januari-
Anonim

Soms zijn er situaties waarin de iPhone in de oorspronkelijke staat moet worden teruggebracht. Zo worden de bestaande instellingen gereset, persoonlijke informatie gewist. Een dergelijke behoefte komt door de instabiliteit van het toestel, fouten die ontstaan ​​door een softwarestoring of de verkoop van een smartphone.

iPhone
iPhone

Een iPhone klaarmaken voor verkoop

Allereerst moet de verkoper van de iPhone ervoor zorgen dat de persoonlijke gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen niet verdwijnen. Persoonlijke gegevens kunnen niet alleen "inhoudsafval" zijn, maar ook zeer belangrijke bestanden - contacten, notities, foto's, die doen denken aan een reis naar het warme zuiden. Dit alles moet worden verpakt in een reservekopie - een reservekopie.

Er zijn verschillende manieren om een ​​back-up van uw iPhone te maken:

  • Via iTunes. Dit is de methode die Apple aanbeveelt. Een back-up gemaakt via iTunes bevat veel gegevens - van foto's tot Safari-bladwijzers. Muziek, video's en applicaties zijn niet opgenomen in deze kopie. U kunt de back-up op uw pc vinden door het pad Users / AppData / Roaming / Apple Computer / MobileSync / Backup / te volgen.
  • Met behulp van software van derden. De bekendste alternatieve bestandsbeheerder is iTools. Er is een andere, niet minder waardige - iMazing. Het voordeel van beide managers ten opzichte van iTunes is dat ze kopieën kunnen maken met muziek, programma's en video's. Dergelijke kopieën onderscheiden zich in de regel echter door een indrukwekkend gewicht.
  • iCloud. iCloud is de cloudopslag van Apple. Elk van de gebruikers van de "apple"-technologie heeft 5 GB vrije ruimte in de "cloud". Het wordt aanbevolen om een ​​reservekopie van deze ruimte te gebruiken. kopieerapparaten

De volgende services moeten worden gedeactiveerd:

iMessage. Als u de ingebouwde messenger niet uitschakelt, kunnen er in de toekomst problemen met de sms-bezorging ontstaan. Om de service te deactiveren, moet de gebruiker het pad "Instellingen" - "Berichten" volgen en de bijbehorende schuifregelaar naar de "UIT" -positie schakelen. Gezichtstijd. De iPhone-eigenaar moet het gedeelte "Gezichtstijd" vinden in het gedeelte "Instellingen", erin gaan en de tuimelschakelaar met dezelfde naam deactiveren.

Uitloggen bij iCloud, iTunes Store en App Store:

Als u iOS 10.3 of hoger gebruikt, gaat u naar Instellingen> [uw naam]. Scroll naar beneden en klik op Afmelden. Voer uw Apple ID-wachtwoord in en klik op Uitschakelen. Als je iOS 10.2 of eerder gebruikt, ga je naar Instellingen> iCloud> Afmelden. Klik nogmaals op de knop Afmelden, klik op Verwijderen en voer uw Apple ID-wachtwoord in. Ga naar Instellingen> iTunes & App Store> Apple ID> Afmelden.

Fabrieksinstellingen

Instructies:

  1. Ga naar het gedeelte 'Instellingen' op uw telefoon.
  2. Zoek het tabblad "Basis", scrol omlaag naar beneden.
  3. Klik eenmaal op het tabblad "Reset" en selecteer "Alle instellingen".
  4. Bevestig uw actie.

Het resetten duurt ongeveer een minuut of twee. Na het voltooien van de procedure kunt u uw smartphone gebruiken, uw gegevens, muziek, games, applicaties worden niet verwijderd. Uw Safari-bladwijzers worden niet aangeraakt. Deze procedure kan uw telefoon versnellen.

Populair per onderwerp