Waar Koop Je Een Nieuwe Polaroid

Waar Koop Je Een Nieuwe Polaroid
Waar Koop Je Een Nieuwe Polaroid

Video: Waar Koop Je Een Nieuwe Polaroid

Video: Waar Koop Je Een Nieuwe Polaroid
Video: UNBOXING MY NEW CAMERA! - POLAROID NOW 2024, April
Anonim

Polaroidcamera's zijn populair geworden dankzij de gepatenteerde instant-fotoprinttechnologie. Maar dat was vóór de wijdverbreide acceptatie van digitale technologie met geautomatiseerde beeldverwerkingstechnologieën in de wereld, die Polaroid onlangs praktisch van de markt heeft verdreven. Dit jaar introduceerde het Amerikaanse bedrijf echter twee nieuwe modellen camera's en een fotoafdrukapparaat.

Waar koop je een nieuwe Polaroid
Waar koop je een nieuwe Polaroid

In de zomer van 2012 kun je al nieuwe modellen Polaroid-apparaten kopen in veel winkels die zowel fotoapparatuur als verschillende computers of andere digitale apparaten verkopen. U kunt informatie vinden over de beschikbaarheid van het model dat u nodig hebt in referentiediensten - ze zijn beschikbaar in een groot aantal steden in het land, en als u er geen heeft, bel dan de winkel in uw plaats. Grote bedrijven en supermarkten van elektronische apparatuur posten prijzen op internet - daar kunt u vinden bij welke winkel u moet zijn voor Polaroid.

Als er geen nieuwe Polaroid-producten te koop zijn in de winkels van uw gemeenschap of als het model dat u interesseert ontbreekt, kunt u het op afstand kopen. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via het wereldwijde netwerk - op internet zijn er verschillende wijdverbreide manieren om een verscheidenheid aan dingen te kopen en verkopen, waaronder digitale apparaten. U kunt dit bijvoorbeeld doen via online winkels. De aanbevolen prijs van de fabrikant voor de Polaroid Z340E-camera in Rusland is 11.900 roebel, en als u een apparaat via internet koopt, moet u extra betalen voor de verzending. Daarom moet u bij het kiezen van een online winkel vertrouwd raken met de aankoop- en verzendingsvoorwaarden, evenals met de geografische locatie van de afzender van de camera. Naast winkelketens kun je Polaroid kopen via online veilingen. Ondanks het feit dat de goederen in dit geval vanuit het buitenland kunnen worden geleverd, is de prijs in sommige gevallen, zelfs met franco porto, gunstiger dan in Russische winkels. Op Amazon.com vind je bijvoorbeeld een Polaroid Z340 met 21% korting.

Naast de Z340E instant camera omvat de nieuwe Polaroid lijn ook de Polaroid PIC300 camera, bij de totstandkoming waarvan de beroemde Lady Gaga persoonlijk meewerkte aan het ontwerp. De aanbevolen prijs van de fabrikant voor dit apparaat is 3190 roebel. En naast hen is er ook de Polaroid GL10 - een apparaat waarmee u afbeeldingen van andere digitale camera's kunt afdrukken met behulp van de eigen technologie van het bedrijf.

Aanbevolen: