Waar Koop Je Een Bijenkorf In De Sims 3

Inhoudsopgave:

Waar Koop Je Een Bijenkorf In De Sims 3
Waar Koop Je Een Bijenkorf In De Sims 3

Video: Waar Koop Je Een Bijenkorf In De Sims 3

Video: Waar Koop Je Een Bijenkorf In De Sims 3
Video: IK MAAK MIJN DROOMMAN EN PAARDEN! | Sims 3 #05 2024, Maart
Anonim

Er worden regelmatig veel add-ons uitgebracht voor De Sims-spellen. De volgende add-on "The Sims 3: Bovennatuurlijk" bevolkte niet alleen de gamewereld met magische wezens, maar breidde de lijst met hobby's van gewone sims uit. In het bijzonder kun je nu bijenhouden in het spel.

Waar koop je een bijenkorf in De Sims 3
Waar koop je een bijenkorf in De Sims 3

Waar koop je een bijenkorf?

Om een bijenkorf te kopen, hoeft een Sim niet met gevaar voor eigen leven naar verre landen te reizen en de catacomben en mausolea te verkennen. De bijenkorf kan worden gekocht met behulp van de standaard aankoopmodus. Het bevindt zich in de categorie outdoor-dingen in de sectie "outdoor-activiteiten". De bijenkorf is tweehonderdvijfenzeventig simoleons waard.

Vaker wel dan niet willen Sims een bijenkorf kopen nadat ze een arboretum hebben bezocht of de bijen van een andere Sim hebben verzorgd. Om van bijen te profiteren, moet je ze dagelijks verzorgen.

Plaats de bijenkorf op uw eigendom in een hoekje en gaatje. Eén bijenkorf is genoeg voor je Sim om aan de slag te gaan, maar je kunt het aantal in de loop van de tijd vergroten. Het kost de bijen wat tijd om honing te maken. Niet alleen honing kan worden verkregen uit netelroos, maar ook was.

Zowel honing als was kunnen verschillende eigenschappen hebben, van walgelijk tot uitstekend. Het hangt af van de vaardigheid van de bijenteelt en andere factoren.

Zorgvuldige zorg en regelmatig onderhoud kunnen de productie van was en honing versnellen en hun kwaliteit aanzienlijk verbeteren. Bijenteelt moet minstens één keer per speldag worden gedaan. Anders laat je de bijen rennen, waardoor ze erg boos worden, en de honing en was zullen aan kwaliteit verliezen. Agressieve bijen zullen de imker steken wanneer ze proberen de korf schoon te maken. Om de kans op aanvallen door bijen te verkleinen, kunt u proberen ze vanuit de bijenkorf te roken.

Honing kan worden gebruikt voor voedsel. Als je Sim honger krijgt met een pot honing in hun inventaris, kunnen ze die drinken. Dit zal de stemming van de Sim met zes uur verbeteren dankzij het 'zoet leven'-effect.

Bijenteelt bonussen

Bijenwas en honing worden gebruikt als ingrediënten in elixers als de Sim over de vaardigheid Alchemie beschikt. En als er meerdere netelroos op het kavel van je Sim staan, kun je honing en was gaan verkopen. Het is beter om ze in een supermarkt te verkopen, omdat hun waarde daar iets stijgt.

Als je Sim de pech had om onder de arm van een boze heks te komen en ze een toadification-spreuk op hem uitsprak, dan kan de getransformeerde sim naast de bijenkorf insecten vangen.

Bijenteelt wordt als een redelijk winstgevende bezigheid beschouwd, omdat het het hele jaar door kan worden beoefend, om de een of andere reden wordt de verandering van seizoenen er niet in weerspiegeld. Hoewel landbouw in de winter niet zal werken.

Honing kan aan bijna elk gekookt voedsel worden toegevoegd. Om dit te doen, moet u de juiste actie selecteren. Sims voelen zich beter na het eten van suikerhoudend voedsel vanwege het al genoemde "zoete leven"-effect.

Aanbevolen: