Een Gebruikerswachtwoord Instellen

Inhoudsopgave:

Een Gebruikerswachtwoord Instellen
Een Gebruikerswachtwoord Instellen

Video: Een Gebruikerswachtwoord Instellen

Video: Een Gebruikerswachtwoord Instellen
Video: Wifi-naam en wachtwoord veranderen modem/router + Gast Wifi creëren 2024, Maart
Anonim

Er wordt altijd bijzondere aandacht besteed aan het wachtwoordbeleid, alleen door u eraan te houden, kunt u de toegang tot informatie echt afbakenen en uw configuratie beschermen tegen nieuwsgierige blikken. De configuratie wordt geselecteerd wanneer het besturingssysteem is geladen en om een configuratie in te voeren, klikt u eenvoudig op het bijbehorende pictogram in het welkomstvenster. In sommige gevallen wordt het aanbevolen om extra bescherming te maken, waardoor andere gebruikers in uw configuratie zouden worden geplaatst. Vooral als u de enige bent met beheerdersrechten.

Een gebruikerswachtwoord instellen
Een gebruikerswachtwoord instellen

instructies:

Stap 1

Open vanuit het menu Start het Configuratiescherm en vervolgens Gebruikersaccounts. Selecteer Account wijzigen en vervolgens het gewenste account.

Stap 2

Nadat u met de linkermuisknop op het gewenste pictogram hebt geklikt, wordt een menu geopend waarmee u de volgende procedures kunt uitvoeren:

• Naamswijziging.

• Wachtwoord aanmaken (wijzigen).

• Wachtwoord verwijderen.

• Verandering van afbeelding - verandering van een klein afbeeldingspictogram, dat elke gebruiker symboliseert.

• Accounttype wijzigen - wijzig toegangsrechten voor elke gebruiker (Beheerder of Beperkt account).

• Een accounttype verwijderen.

Stap 3

In dit stadium zijn we geïnteresseerd in het item Wachtwoord maken, selecteer het. U ziet de sectie Maak een wachtwoord voor uw account. Voer uw wachtwoord in het lege venster in. Zorg ervoor dat uw wachtwoord aan alle beveiligingsvereisten voldoet. Het wachtwoord wordt als sterk beschouwd: als het uit minimaal acht tekens bestaat; bevat geen gebruikersnaam of geldige naam; aanzienlijk verschillen van eerder gebruikte wachtwoorden. Nadat u het wachtwoord hebt ingevoerd, bevestigt u het op nog een regel. En klik op de knop Wachtwoord maken.

Aanbevolen: