Hoe Het Gebruikerswachtwoord In Windows Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Gebruikerswachtwoord In Windows Te Herstellen
Hoe Het Gebruikerswachtwoord In Windows Te Herstellen

Video: Hoe Het Gebruikerswachtwoord In Windows Te Herstellen

Video: Windows 10 - inloggen zonder wachtwoord 2022, November
Anonim

Als een gebruiker de toegang tot zijn account wil beperken, zal hij natuurlijk een wachtwoord instellen om zijn persoonlijke gegevens te beschermen tegen gebruikers van derden. Maar er gebeurt van alles. En soms wordt het wachtwoord gewoon vergeten, vooral als u uw computer lange tijd niet hebt gebruikt.

Hoe het gebruikerswachtwoord in Windows te herstellen
Hoe het gebruikerswachtwoord in Windows te herstellen

Het is nodig

Windows-computer

instructies:

Stap 1

Als u toegang heeft tot het computerbeheerdersaccount of u kunt een gebruiker die tot de computerbeheerdersgroep behoort, vragen om in te loggen, dan is het probleem eenvoudig opgelost. Klik op "Start", open "Configuratiescherm". Selecteer in het Configuratiescherm Accounts en gebruikers. Selecteer vervolgens op het tabblad "Gebruikers" uw accountnaam en vervolgens - "Wachtwoord opnieuw instellen". Voer vervolgens het nieuwe wachtwoord in en bevestig het. U kunt nu inloggen op uw account.

Stap 2

Als de vorige methode u niet heeft geholpen of als u deze niet kunt gebruiken, kunt u het wachtwoord voor uw account herstellen met behulp van het ingebouwde beheerdersaccount. Eerst moet u naar de Veilige modus gaan. Om dit te doen, drukt u onmiddellijk na het inschakelen van de computer op de F8-toets. Soms kunnen in plaats van F8 andere F-toetsen verschijnen.

Stap 3

Een menu voor het selecteren van opties voor het laden van het besturingssysteem wordt geopend. Selecteer in dit menu "Veilige modus". Wacht vervolgens tot het besturingssysteem is geladen, wat langer duurt dan normaal. Soms lijkt het zelfs alsof het besturingssysteem gewoon is vastgelopen. In feite is dit niet het geval. Het stuurprogramma van de videokaart werkt niet in de veilige modus, de grafische weergave kan een enigszins vervormd uiterlijk hebben. Op het bureaublad ziet u het opschrift "Veilige modus".

Stap 4

Klik op Begin. Selecteer Configuratiescherm en vervolgens Gebruikersaccounts. Selecteer uw account en vervolgens - "Wachtwoord wijzigen". Voer een nieuw wachtwoord in, bevestig het. U kunt de invoerregel voor het wijzigen van het wachtwoord ook leeg laten. In dit geval wordt het wachtwoord gewoon verwijderd. De volgende keer dat u inlogt, hoeft u deze niet in te voeren.

Stap 5

Sluit alle actieve vensters en start uw computer opnieuw op. De pc start normaal op en u kunt inloggen op uw account.

Populair per onderwerp