Hoe U Uw Proefversie Kunt Upgraden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Proefversie Kunt Upgraden
Hoe U Uw Proefversie Kunt Upgraden

Video: Hoe U Uw Proefversie Kunt Upgraden

Video: Hoe U Uw Proefversie Kunt Upgraden
Video: How to Update Microsoft Office, Word, Excel, PowerPoint (Free) 2024, April
Anonim

De proefversie van het programma (ook wel demoversie of demoversie genoemd) is bedoeld om de gebruiker vertrouwd te maken met het gepresenteerde product. Het is gratis, maar het heeft bepaalde beperkingen (door het aantal lanceringen of de duur). De proefversie kan worden geüpgraded.

Hoe u uw proefversie kunt upgraden
Hoe u uw proefversie kunt upgraden

Noodzakelijk

personal computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Een van de opties voor de proefversie is antivirussoftware. De gebruiker kan de functionaliteit van bijvoorbeeld ESET antivirusoplossingen dertig dagen gratis downloaden en evalueren. Gedurende deze periode wordt de updateprocedure automatisch uitgevoerd. Maar zodra de demoversie verloopt, wordt de updateprocedure geblokkeerd.

Stap 2

Verwijder de vorige versie van de ESET-antivirusoplossing die op uw pc is geïnstalleerd. Download en installeer vervolgens de nieuwe versie van het antivirusprogramma opnieuw. Als u de software de komende dertig dagen correct configureert en de automatische update instelt, zal het antivirusprogramma zichzelf updaten.

Stap 3

Er zijn twee manieren om uw antivirussoftware te activeren. Voer eerst de gebruikersnaam en het wachtwoord in (de geldigheidsduur van dergelijke antivirussoftware wordt bepaald door het type licentie). Ten tweede - voer een testperiode in (in de regel is de licentieperiode vanaf het moment dat de software op uw pc is geïnstalleerd dertig dagen).

Stap 4

Onthoud dat de update op zowel gelicentieerde als demoversies kan worden geïnstalleerd. Bovendien wordt de update in chronologische volgorde uitgevoerd, dat wil zeggen dat u eerst de proefversie zelf moet installeren, bijvoorbeeld 9.01.001, dan 9.01.002, enz. Het blijkt dat met de release van nieuwe versies van programma's de update sequentieel zal plaatsvinden.

Stap 5

Om een programma dat op een pc is geïnstalleerd bij te werken, opent u de map "Service" en vervolgens "Programma bijwerken". Nadat de proefversie van het programma beschikbare updates heeft gevonden, verschijnt een lijst met updatepakketten aan de linkerkant van het venster (de volgende informatie wordt hier aangegeven: versienummer, de datum en de grootte van de update zelf). Download de updates en het installatieproces begint.

Aanbevolen: