Hoe De Proefversie Van Kaspersky In Te Activeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Proefversie Van Kaspersky In Te Activeren?
Hoe De Proefversie Van Kaspersky In Te Activeren?

Video: Hoe De Proefversie Van Kaspersky In Te Activeren?

Video: Hoe De Proefversie Van Kaspersky In Te Activeren?
Video: How to Reset Kaspersky 2017 30 days activation trial Version 2024, Mei
Anonim

Er zijn tegenwoordig veel verschillende antivirusprogramma's beschikbaar. En dat is niet verwonderlijk, aangezien het bestrijden van virussen en het beschermen van informatie een belangrijke prioriteit is. Het blijft alleen om degene te kiezen die bij u past. Bijna alle antivirussen hebben een triviale geldigheidsduur. Het is voldoende om het programma te activeren en u kunt het gedurende een bepaalde periode gebruiken.

Hoe de proefversie van Kaspersky te activeren
Hoe de proefversie van Kaspersky te activeren

Noodzakelijk

  • - Kaspersky Anti-Virus;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Vervolgens bekijken we het activeringsproces van de proefversie van Kaspersky Anti-Virus. Onmiddellijk nadat u het programma op uw computer hebt geïnstalleerd, wordt u naar het initiële instellingenmenu geleid. Vanuit dit menu moet u beginnen met het activeren van het antivirusprogramma. U krijgt hiervoor vier opties aangeboden, waaronder het item "Activeer proefversie". Vink dit activeringsitem aan en ga verder. Daarna zal het programma het sleutelbestand downloaden en installeren.

Stap 2

Wacht na het installeren van het sleutelbestand tot de internetverbinding met Kaspersky Lab tot stand is gebracht. Het activeren van een antivirusprogramma bestaat uit drie opeenvolgende stappen: verbinding maken met de server, de activeringscode verzenden en een reactie van de server ontvangen. Elk van deze items wordt gemarkeerd in het programmavenster. Nadat u ze allemaal hebt voltooid, verschijnt er een selectievakje. Als alle drie de items zijn aangevinkt, betekent dit dat de proefversie van Kaspersky is geactiveerd.

Stap 3

Nu kunt u zich in het venster "installatiewizard" vertrouwd maken met de informatie over de licentie. In hetzelfde venster vindt u de vervaldatum van de sleutel. Gewoonlijk is de proefperiode voor het gebruik van Kaspersky Anti-Virus één maand.

Stap 4

De triviale versie van Kaspersky Anti-Virus is op geen enkele manier minder functioneel dan de volwaardige commerciële versie. Als het werk van het programma u bevalt, kunt u direct na het verstrijken van de proefperiode een licentiesleutel voor het programma kopen in de online winkel van Kaspersky.

Stap 5

Als u tijdens de activering van het programma geen internetverbinding heeft, kunt u eenvoudig het item "Activeer het programma later" aanvinken. De antivirus werkt normaal. Het enige maar belangrijke nadeel is dat de antivirusdatabases niet worden bijgewerkt.

Aanbevolen: