Een Opstartmenu Maken

Inhoudsopgave:

Een Opstartmenu Maken
Een Opstartmenu Maken

Video: Een Opstartmenu Maken

Video: Een Opstartmenu Maken
Video: Windows 10: Tegels maken in startmenu 2024, April
Anonim

Op een dag zet je je pc aan, maar hij start niet op. Hoe te zijn? Is dat alles? Maar er is zoveel waardevolle informatie … Maar raak niet van tevoren van streek, want u kunt het besturingssysteem dat op uw pc is geïnstalleerd herstellen en een opstartmenu maken.

Een opstartmenu maken
Een opstartmenu maken

Noodzakelijk

een personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk

instructies:

Stap 1

Plaats de opstartbare dvd in het station: deze moet het Windows VISTA-besturingssysteem bevatten (dit is het besturingssysteem dat op de computer is geïnstalleerd). Start vervolgens uw pc opnieuw op.

Stap 2

Nadat er een bericht op het scherm verschijnt dat de dvd is geladen, drukt u op Enter. In het eerste venster dat verschijnt "Windows installeren", klik op "Volgende"; in de tweede - "Systeemherstel"; in de derde, selecteer Windows Vista uit de lijst en klik op "Volgende". Voer in het vierde venster de volgende bewerking uit: selecteer "Startup Repair" in de automatische modus, of voer e: oot ootsect.exe / NT60 All in de "Command line" in.

Stap 3

Download EasyBCD 1.7 op internet. Geef bij het uploaden het pad op - logische schijf D.

Stap 4

Installeer het programma EasyBCD 1.7 op uw computer: klik hiervoor op het bestand EasyBCD 1.7 met de extensie * exe. Er verschijnt een waarschuwingsvenster op het scherm, waarin u op het tabblad "Toestaan" klikt. Na volledige installatie start EasyBCD 1.7 automatisch op uw computer. Als dit plotseling niet gebeurt, klikt u op de snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 5

Ga in het geopende programma naar het tabblad Toevoegen en selecteer Vermeldingen verwijderen. Typ vervolgens Windows NT / 2k / XP / 2k3 in het veld Type en een willekeurige naam in het veld Naam. Klik daarna met een computermuis op Invoer toevoegen en sla alle wijzigingen op door op Opslaan te klikken.

Aanbevolen: