Internet Instellen In Windows 7

Inhoudsopgave:

Internet Instellen In Windows 7
Internet Instellen In Windows 7

Video: Internet Instellen In Windows 7

Video: Internet Instellen In Windows 7
Video: Instellen draadloos netwerk voor Windows 7 2024, Mei
Anonim

Om internetverbindingen in verschillende besturingssystemen te configureren, hebben veel providers al programma's beschikbaar op het lokale netwerk die verbindingen genereren door de nodige instellingen toe te voegen. Meestal is dit van toepassing op providers die een virtuele onderdeelverbinding gebruiken.

Internet instellen in Windows 7
Internet instellen in Windows 7

instructies:

Stap 1

Als je internet via een huurlijn installeert, zorg er dan voor dat wanneer je een netwerkkabel aansluit, je automatisch verbinding maakt met je lokale netwerk (je kunt dit controleren door naar het pictogram op de taakbalk te kijken). Als dit niet is gebeurd, betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat uw modem is uitgeschakeld.

Stap 2

Open Apparaatbeheer, dat zich bevindt in het menu "Computereigenschappen" op het tabblad dat verantwoordelijk is voor het configureren van de hardware. Zoek uw LAN-modem in netwerkadapters en zet hem met geweld aan.

Stap 3

Open het menu netwerkverbindingen in het configuratiescherm van uw computer en selecteer een nieuwe snelle verbinding maken. Houd er rekening mee dat de lokale netwerkverbinding in de lijst blauw moet zijn gemarkeerd en de status "Verbonden" moet hebben, anders dubbelklikt u erop met de linkermuisknop.

Stap 4

Voer in de verbindingsinstellingen niet het telefoonnummer in, geef alleen de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de verbinding op, die u door de operator zijn gegeven. Geef ook het juiste toegangspunt op. Vink daarna het selectievakje Een snelkoppeling aan het bureaublad toevoegen aan en maak verbinding met internet.

Stap 5

Als uw ISP een VPN-verbinding gebruikt, maakt u ook een lokale netwerkverbinding en start u de browser op uw computer. Voer daarna de naam van de officiële website van de provider in de adresbalk in, ga ernaartoe en vind instructies voor het opzetten van een VPN-verbinding met de vereiste parameters.

Stap 6

Houd er rekening mee dat veel van hen al een speciaal hulpprogramma hebben om te downloaden, dat beschikbaar is via het lokale netwerk. Het kan worden gebruikt om automatisch een VPN-verbinding op uw computer te maken, het stelt de benodigde instellingen voor elke provider in, u hoeft alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

Aanbevolen: