Achtergrond Instellen Op Windows 7

Inhoudsopgave:

Achtergrond Instellen Op Windows 7
Achtergrond Instellen Op Windows 7

Video: Achtergrond Instellen Op Windows 7

Video: Hoe kun je je achtergrond veranderen -Windows 7- (Tutorial) 2022, December
Anonim

Om het computerscherm waarop Windows 7 is geïnstalleerd er aantrekkelijker uit te laten zien, wijzigt u de achtergrond op het bureaublad. Volg hiervoor een paar eenvoudige stappen.

Achtergrond instellen op Windows 7
Achtergrond instellen op Windows 7

Het is nodig

  • - een computer waarop het besturingssysteem Windows 7 is geïnstalleerd
  • - een foto die op de computer is opgeslagen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start", die zich linksonder in het scherm bevindt en eruitziet als een cirkel met het Windows-logo. Selecteer in de lijst die verschijnt het item "Configuratiescherm".

Stap 2

Klik in het geopende venster op het opschrift "Registratie". Ga dan naar het gedeelte "Scherm". Selecteer in de linkerkolom van de pagina die verschijnt "De bureaubladachtergrond wijzigen".

Stap 3

Om de bureaubladachtergrond te vervangen door een van de kant-en-klare versies van Windows 7, klikt u op de knop met de pijl, die zich rechts van het opschrift "Afbeeldingslocatie" bevindt. Selecteer Windows-bureaubladachtergronden in de lijst die verschijnt.

Stap 4

Selecteer de juiste afbeelding in het rechthoekige vak in het midden van het configuratiescherm. Gebruik de schuifbalk aan de rechterkant van het veld om alle achtergrondopties te bekijken.

Stap 5

Kies vervolgens de gewenste behanglocatie. Om dit te doen, klikt u op de knop met de pijl, die zich in de linkerbenedenhoek van het venster bevindt onder het opschrift "Afbeeldingspositie". Klik op de knop "Wijzigingen opslaan".

Stap 6

Als u een opgeslagen afbeelding als achtergrond wilt instellen, klikt u op de knop "Bladeren" en selecteert u de map waarin de gewenste afbeelding zich bevindt. Selecteer vervolgens uit de verkleinde miniaturen van de afbeeldingen die in het centrale veld verschijnen het gewenste bestand.

Stap 7

Geef de gewenste achtergrondpositie aan door op de knop onder het label Image Positioning te klikken. Klik op de knop "Wijzigingen opslaan".

Stap 8

Om de achtergrond als een enkele effen kleur in te stellen, selecteert u Effen kleuren in de lijst met opties voor het positioneren van afbeeldingen. Klik vervolgens op de juiste kleur in het middelste vak en klik op de knop "Wijzigingen opslaan".

Stap 9

Als er geen gewenste tint is tussen de aangeboden opties voor het vullen met één kleur, klik dan op het opschrift "Meer details", dat zich in de linkerbenedenhoek van het bedieningspaneel bevindt. Selecteer vervolgens in het verschenen palet de juiste kleur en klik op de knop OK.

Populair per onderwerp