Hoe IPhone 6 In Dfu-modus Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe IPhone 6 In Dfu-modus Te Zetten
Hoe IPhone 6 In Dfu-modus Te Zetten

Video: Hoe IPhone 6 In Dfu-modus Te Zetten

Video: Hoe IPhone 6 In Dfu-modus Te Zetten
Video: How to enter DFU mode on iPhone 6 u0026 6s 2024, April
Anonim

DFU-modus is een speciale modus die wordt aangeboden door de ontwikkelaars van iOS-apparaten en is ontworpen om de firmware van een iOS-apparaat bij te werken of te herstellen. In deze modus is het apparaat volledig uitgeschakeld, terwijl het apparaat niet reageert op het indrukken van de bedieningsknoppen en het display geen, zelfs bevriezende, afbeeldingen laadt

Iphone 6
Iphone 6

Verschillen tussen DFU en herstelmodus

DFU-modus op iPhone (firmware-updates) wordt voortdurend verward met herstelmodus (herstelmodus). In feite is het verschil enorm, en het bestaat uit het volgende:

Herstelmodus - zachtere modus in vergelijking met DFU; iPhone komt in de herstelmodus met behulp van iOS en in de DFU-modus - het omzeilen ervan. DFU is alleen van toepassing als de herstelmodus weigert te helpen. U kunt de DFU-modus niet openen als het apparaat niet is aangesloten op de iTunes-mediacombinatie. Om naar de herstelmodus te gaan, is het helemaal niet nodig om de gadget op de pc aan te sluiten.

Er zijn ook externe verschillen tussen de twee specifieke modi. De gadget in DFU MODE heeft een volledig zwart scherm, zonder het Apple-logo; de gadget reageert niet op het afzonderlijk indrukken van "Home" en "Power". Het scherm van de smartphone in de herstelmodus toont de USB-kabel en het iTunes-pictogram.

Hoe iPhone 6 in DFU-modus te zetten

DFU of Device Firmware Update-modus is een speciale modus voor mobiele Apple-apparaten. In deze bedrijfsmodus kan een nieuwe firmware op het apparaat worden geladen, ook als het apparaat niet start of instabiel is. De DFU-modus wordt gebruikt om de functionaliteit van de iPhone (evenals de iPad en andere mobiele apparaten met iOS) te herstellen na problemen met updaten, installeren van JailBreak of andere softwarefouten die de iPhone onbruikbaar maken.

Het proces om een iPhone in de DFU-modus te zetten lijkt sterk op het proces om de herstelmodus in te gaan.

U kunt de iPhone in de DFU-modus zetten met behulp van de knoppen op het apparaat. Voor iPhone-modellen tot versie 6 verschilt het bewerkingsalgoritme enigszins van het inschakelen van de herstelmodus van latere versies.

  1. Sluit het apparaat met een USB-kabel aan op uw pc
  2. Start iTunes op uw pc. Let op: de nieuwste versie van het programma moet op uw pc zijn geïnstalleerd.
  3. Houd de aan / uit-knop en de startknop tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt.
  4. Laat de aan/uit-knop los terwijl je de Home-knop 10 seconden ingedrukt houdt. U zou een bericht op uw computerscherm in iTunes moeten zien dat het apparaat zich in de herstelmodus bevindt. Het display van de telefoon zelf blijft zwart.
  5. Selecteer in iTunes de optie "iPhone herstellen" om uw telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Daarna worden alle persoonlijke gegevens gewist en wordt de nieuwste versie van het systeem op de iPhone geïnstalleerd.
  6. Om de herstelmodus te verlaten, houdt u de aan / uit-knop en de startknop tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt, waarna het apparaat wordt uitgeschakeld. De volgende keer dat u het inschakelt (door op de aan/uit-knop te drukken), zal het apparaat normaal opstarten.

Aanbevolen: