Hoe Muziek Over Te Zetten Naar De IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Over Te Zetten Naar De IPhone
Hoe Muziek Over Te Zetten Naar De IPhone

Video: Hoe Muziek Over Te Zetten Naar De IPhone

Video: hoe muziek overzetten op ipod/ipad/iphone 2022, November
Anonim

Voor veel iPhone-gebruikers komt het als een verrassing voor het beleid van Apple dat het standaard kopiëren van audiobestanden van een computer naar een mobiel apparaat niet toestaat. Dit kan alleen via speciale programma's of diensten.

Hoe muziek over te zetten naar de iPhone
Hoe muziek over te zetten naar de iPhone

Het is nodig

  • - iPhone;
  • - een computer;
  • - iTunes-programma.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om muziek over te zetten naar de iPhone. Een daarvan is het kopen van audiobestanden via de iTunes Store. Open hiervoor de iTunes-app en doorloop het winkelregistratieproces. Geef een Amerikaans adres op bij het registreren, de iTunes Store accepteert geen andere adressen. Om een ​​nummer te kopen, moet je je account opwaarderen. Doe dit met PayPal of koop een opwaardeercode om in uw account in te voeren. Voer vervolgens de naam van het gewenste nummer in de zoekbalk in en download het.

Stap 2

Je kunt gratis nummers toevoegen aan de iPhone, hiervoor heb je een computer en iTunes nodig. Download iTunes van de officiële website van Apple en installeer het. Open de app en importeer de nummers die je wilt toevoegen aan je telefoon. Klik hiervoor op de knop "Bestand" in het programmavenster en selecteer "Bestand aan bibliotheek toevoegen" (of "Map aan bibliotheek toevoegen" om de hele map toe te voegen). Alle geselecteerde nummers worden toegevoegd aan de lijst van de mediabibliotheek.

Stap 3

U kunt ook nummers rechtstreeks van cd importeren. Plaats de cd in het station, iTunes opent een importvenster met alle nummers gemarkeerd met selectievakjes. Klik op de knop "Importeren" om audiobestanden aan uw bibliotheek toe te voegen.

Stap 4

Synchroniseer iPhone met computer. Sluit uw telefoon aan op de USB-poort en selecteer deze in het iTunes-venster in de lijst Apparaten. Configureer de synchronisatieparameters in het venster "Muziek" en klik op de knop "Toepassen". Alle muziekbestanden in uw bibliotheek worden gedownload naar uw iPhone. Wanneer het downloaden is voltooid, koppelt u uw telefoon los van uw computer.

Populair per onderwerp