Hoe Apps Van Itunes Naar Iphone Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Apps Van Itunes Naar Iphone Over Te Zetten
Hoe Apps Van Itunes Naar Iphone Over Te Zetten

Video: Hoe Apps Van Itunes Naar Iphone Over Te Zetten

Video: Hoe Apps Van Itunes Naar Iphone Over Te Zetten
Video: iPhone bestanden overzetten: Zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over 2024, Mei
Anonim

Om gegevens over te dragen, inclusief geïnstalleerde applicaties voor Apple iPhone- en iPod Touch-apparaten, is er een bepaalde volgorde van bewerkingen in iTunes. U kunt het ook gebruiken om applicaties van de ene telefoon naar de andere over te zetten.

Hoe apps van itunes naar iphone over te zetten
Hoe apps van itunes naar iphone over te zetten

Het is nodig

  • - een computer;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Verbind uw iPhone mobiele telefoon met uw computer met een USB-kabel. Download en installeer indien nodig op uw computer de iTunes-software die u kunt downloaden op de officiële website van de fabrikant.

Stap 2

Activeer uw account in het programma, anders zijn de bewerkingen onmogelijk. Nadat u uw registratiegegevens hebt ingevoerd, downloadt u de app van iTunes met behulp van de iTunes Store-service.

Stap 3

Houd er rekening mee dat om de meeste ervan te downloaden, u de aankoop moet betalen met een bankkaart, nadat u deze eerder aan uw account hebt gekoppeld.

Stap 4

Als u dit nog niet eerder hebt gedaan, autoriseert u uw computer. Ga daarna naar het gedeelte "Synchroniseren" van iTunes en ga naar het tabblad "Toepassingen". Vink het vakje "Synchroniseer alle programma's" aan. Deze reeks is ook beschikbaar voor iPod Touch-apparaten.

Stap 5

Als u geïnstalleerde applicaties van het ene iPhone-apparaat naar het andere wilt overbrengen met behulp van het iTunes-programma, sluit u de telefoon met de programma's aan op de computer en maakt u een reservekopie van de gegevens in het programma.

Stap 6

Sluit bovendien de tweede telefoon aan op de computer, nadat u eerder de oude hebt losgekoppeld. In dit geval zou een nieuw dialoogvenster moeten verschijnen met twee opties voor acties: het apparaat configureren of herstellen vanuit een eerder opgeslagen configuratie. Kies in dit geval voor de tweede optie. Wacht tot de acties zijn voltooid.

Stap 7

Nadat de telefoon opnieuw is opgestart, selecteert u het nieuwe apparaat in het iTunes-menu wanneer het in het menu verschijnt. Ga naar het tabblad "Toepassingen" in het gedeelte "Synchronisatie" en voer deze actie uit zoals hierboven beschreven. U kunt hetzelfde gebruiken voor berichten, telefoonboekcontacten, muziek, enzovoort.

Aanbevolen: