Hoe Over Te Schakelen Naar De Dfu-modus

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar De Dfu-modus
Hoe Over Te Schakelen Naar De Dfu-modus

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar De Dfu-modus

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar De Dfu-modus
Video: How To: Get into DFU Mode on your iPhone! 2024, April
Anonim

Device Firmware Update, of DFU, is een van de twee mogelijke herstelmodi voor mobiele iOS-apparaten. In dit geval wordt het besturingssysteem niet geladen en is de verbinding met de computer alleen nodig om technische informatie over te dragen.

Hoe over te schakelen naar de dfu-modus
Hoe over te schakelen naar de dfu-modus

instructies:

Stap 1

De DFU-modus verschilt van de herstelmodus doordat u hiermee rechtstreeks een mobiel apparaat met iOS kunt flashen. Deze methode kan nodig zijn als het onmogelijk is om het apparaat te ontgrendelen of als u de knipperende procedure niet kunt uitvoeren in een mildere herstelmodus.

Stap 2

Volg de officiële instructies van Apple om uw mobiele apparaat in de Devuce Firmware Update-modus te zetten. Sluit hiervoor eerst de iTunes-toepassing en sluit uw apparaat aan op de computer met behulp van de speciale verbindingskabel die in het pakket is meegeleverd. Schakel daarna uw mobiele apparaat uit met de standaardmethode, d.w.z. houd de aan/uit-knop aan de bovenkant van het apparaat ingedrukt. Wacht tot de schuifregelaar met het opschrift "Uitschakelen" verschijnt en sleep deze van links naar rechts om de uitvoering van de geselecteerde actie te bevestigen.

Stap 3

Houd de aan / uit-knop en de startknop tegelijkertijd tien seconden ingedrukt. Laat vervolgens de aan / uit-knop los terwijl u de startknop ingedrukt houdt. Wacht tot uw computer uw apparaat detecteert als een nieuw USB-apparaat. Dit duurt meestal niet langer dan tien tot vijftien seconden. Houd er rekening mee dat er geen pictogrammen of inscripties op het scherm van het apparaat worden weergegeven. Er zijn twee opties voor het uiterlijk van het apparaat in DFU-modus - volledig zwart of volledig wit. Beide opties zijn de enige indicator van de actieve DFU-modus.

Stap 4

Wacht tot de iTunes-toepassing het apparaat in DFU-modus detecteert en de nodige flash- en herstelbewerkingen uitvoert. Als u de DFU-modus wilt verlaten, houdt u de aan / uit-knop en de startknop tegelijkertijd ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.

Aanbevolen: