Het Volume Verhogen In Windows

Inhoudsopgave:

Het Volume Verhogen In Windows
Het Volume Verhogen In Windows

Video: Het Volume Verhogen In Windows

Video: Het Volume Verhogen In Windows
Video: 5 Best Ways to Get Louder and Better Sound on Windows 10 | Guiding Tech 2024, Mei
Anonim

Er is een universele manier om het geluidsvolume in luidsprekers te verhogen - door actieve luidsprekers te gebruiken. In dit geval kan het geluidsniveau worden gewijzigd met behulp van een regelaar op de luidspreker zelf, die de in het geluidsweergavesysteem ingebouwde eindversterker regelt. Als deze methode niet beschikbaar is of als de mogelijkheden al aan de limiet zijn, kunt u proberen het volume softwarematig aan te passen.

Het volume verhogen in Windows
Het volume verhogen in Windows

instructies:

Stap 1

De standaard Windows-manier om het geluidsvolume in de luidsprekers van uw computer te wijzigen, is door de schuifregelaar in de systeemtoepassing "Volumeregeling" te gebruiken. Om het te gebruiken, zoekt u het luidsprekerpictogram in het systeemvak van de taakbalk - "in de lade" - en klikt u erop met de linkermuisknop. Er verschijnt een klein venster met een verticale schuifregelaar op het scherm - verplaats het naar boven om het geluidsniveau in de luidsprekers te verhogen.

Stap 2

Windows heeft de mogelijkheid om het geluidsniveau van verschillende programma's afzonderlijk te verhogen. Om dit te doen, opent u de "Volume Mixer" - klik op de "Mixer"-link onderaan het "Volume Control"-toepassingsvenster dat in de vorige stap is geopend. Het bedieningspaneel van de mixer is verdeeld in verticale blokken, die elk een aparte schuifregelaar hebben om het volumeniveau te wijzigen. De knop in het linkergedeelte is verantwoordelijk voor het algemene niveau, de volgende regelt het volume van de systeemgeluiden en alle andere verwijzen naar programma's die momenteel worden uitgevoerd en computerluidsprekers gebruiken. U kunt het volume van de geluiden van het gewenste programma verhogen of onnodige geluiden uitschakelen door op het luidsprekerpictogram onder elk van de schuifregelaars te klikken.

Stap 3

U kunt het volume ook verhogen door middel van de applicatie zelf, waarvan u de geluiden wilt beluisteren via de luidsprekers - de meeste computerprogramma's die zijn ontworpen om met audioapparaten te werken, hebben dergelijke bedieningselementen. In de standaard Windows-mediaspeler verschijnt bijvoorbeeld het luidsprekerpictogram wanneer de muisaanwijzer over het toepassingsvenster zweeft. Klik op het driehoekje rechts van dit pictogram en de speler zal de bekende volumeschuifregelaar weergeven. Het afspeelniveau verhogen komt overeen met het naar rechts verplaatsen van de aanwijzer.

Aanbevolen: