Het Volume Verhogen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Het Volume Verhogen In Photoshop
Het Volume Verhogen In Photoshop

Video: Het Volume Verhogen In Photoshop

Video: Het Volume Verhogen In Photoshop
Video: Boost u0026 Enhance Colors with One Click in Photoshop! 2024, Juli-
Anonim

Met Adobe Photoshop kunt u uw uiterlijk veranderen zoals u dat wilt. Misschien voelt u zich meer op uw gemak met een andere oogkleur, een andere neusvorm of een meer vastberaden kin. Probeer deze editor te gebruiken om het volume van je wimpers te vergroten.

Het volume verhogen in Photoshop
Het volume verhogen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding. Het is beter om de wimpers op de bovenste en onderste oogleden voor elk oog op afzonderlijke lagen te schilderen. Om een laag te maken, klikt u op de knop Een nieuwe laag maken in het lagenpaneel of gebruikt u de combinatie Ctrl + N.

Stap 2

Druk op de P-toets om het gereedschap Pen te activeren. Begin met het tekenen van de wimpers op deze laag - bijvoorbeeld het bovenste ooglid van het rechteroog. Echte wimpers groeien in verschillende richtingen en hebben niet dezelfde lengte, dus probeer niet alle lijnen hetzelfde te maken.

Stap 3

Selecteer op de werkbalk het penseel ("Brush") en stel in het deelvenster Lagen de waarden voor de instellingen in. Borstelgrootte 2 pixels, kleur iets donkerder dan haar. Druk nogmaals op P op het toetsenbord en klik met de rechtermuisknop op de getekende wimpers.

Stap 4

Selecteer de optie Lijnpad in het vervolgkeuzemenu. Vink in het venster dat verschijnt Penseel aan en vink het vakje naast Druk simuleren aan. Dit is nodig om de wimpers er natuurlijk uit te laten zien. Roep dan opnieuw het contextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken en vink Pad verwijderen ("Deselecteren") aan.

Stap 5

Selecteer in het menu Filter in de groep Vervagen Gaussiaans vervagen en stel de waarde voor Straal in op 0,5 px. Stel de overvloeimodus in op Multiplay.

Stap 6

Dupliceer de laag. Gebruik het gereedschap Verplaatsen of de pijltoetsen om de kopie van de laag te verplaatsen zodat de wimpers dikker lijken. Je kunt het vrij transformeren met Ctrl + T en de laag een beetje draaien. Pas de normale overvloeimodus toe.

Stap 7

Wis indien nodig beide lagen met een zachte gum met een lage dekking. Voeg lagen samen met Ctrl + E.

Stap 8

Voor een natuurlijker effect kun je elke lijn die de wimper voorstelt apart behandelen. Trek een lijn, omcirkel het, vervaag het in Gaussiaans. Stel vervolgens een andere basiskleurtint in, een andere penseelgrootte en verf de volgende wimper. Het duurt langer, maar het ziet er overtuigender uit.

Aanbevolen: