Hoe Het Volume Van Avi . Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Volume Van Avi . Te Verhogen
Hoe Het Volume Van Avi . Te Verhogen

Video: Hoe Het Volume Van Avi . Te Verhogen

Video: Hoe Het Volume Van Avi . Te Verhogen
Video: Как сделать стяжку с шумоизоляцией в квартире. #18 2024, Mei
Anonim

Het wijzigen van het audiovolume in een avi-bestand is een vrij eenvoudige handeling. Het kan worden gedaan met elke video-editor die met avi-bestanden kan werken of een conversieprogramma met geluidsfilters.

Hoe het volume van avi. te verhogen
Hoe het volume van avi. te verhogen

Noodzakelijk

  • - Movie Maker-programma;
  • - Canopus ProCoder-programma;
  • - video bestand.

instructies:

Stap 1

U kunt Movie Maker gebruiken om het volume van de audiotrack te verhogen. Laad het avi-bestand erin door het videopictogram naar het programmavenster te slepen of door de optie "Video importeren" te gebruiken.

Stap 2

Breng het bestand over naar de tijdlijn met behulp van de optie "Toevoegen aan tijdlijn" van het menu "Clip". U kunt het pictogram gewoon met uw muis slepen. De audiotrack van de geladen film wordt onder aan de tijdlijn weergegeven.

Stap 3

Om de instellingen te openen, gebruikt u de optie "Volume" van de groep "Audio" van het menu "Clip". Deze optie is ook aanwezig in het contextmenu, dat kan worden opgeroepen door met de rechtermuisknop op de audiotrack te klikken. Verplaats de schuifregelaar naar rechts op de volumeschaal die verschijnt. Luister naar het resultaat door op de afspeelknop onder het spelervenster te klikken.

Stap 4

Sla het gewijzigde bestand op met de optie "Opslaan op computer".

Stap 5

Om het volume van de audio in het avi-bestand te verhogen, is een van de filters van het Canopus ProCoder-conversieprogramma heel geschikt. Download de video door op de knop Toevoegen van het tabblad Bron te klikken, die wordt geopend wanneer het programma wordt gestart.

Stap 6

Klik op de knop Geavanceerd om het instellingenvenster te openen. Verplaats de aanwijzer van het huidige frame onder het spelervenster naar een fragment van het bestand, afhankelijk van het volumeniveau waarvan u het filter kunt aanpassen, en ga naar het tabblad Audiofilter.

Stap 7

Vouw de lijst met filters uit door op de knop Toevoegen te klikken en Volume te selecteren. Pas het volume aan en luister naar het resultaat door op de knop Resultaat afspelen te klikken. Met de standaardinstellingen wordt het geluid gedurende twee seconden op verhoogd volume afgespeeld. Als deze tijd niet genoeg was om het resultaat van het toepassen van het filter te evalueren, selecteer dan een andere duur in de vervolgkeuzelijst Duur.

Stap 8

Om het bestand op te slaan, gaat u naar het tabblad Doel, selecteert u het bestandstype in de lijst met voorinstellingen en past u de videoparameters aan. Als u het bestand niet naar een andere indeling gaat converteren, kopieert u de bestandsinstellingen van het tabblad Bron.

Stap 9

Ga naar het tabblad Converteren en start het video-opslagproces door op de knop Converteren te klikken.

Aanbevolen: