Foutmeldingen Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Foutmeldingen Uitschakelen
Foutmeldingen Uitschakelen

Video: Foutmeldingen Uitschakelen

Video: Foutmeldingen Uitschakelen
Video: 10 Foutmeldingen-messages d'erreur Evosta 2 ENG 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker is bekend met het foutberichtvenster dat verschijnt terwijl de toepassing wordt uitgevoerd. Het optreden van dit bericht betekent een systeemfout van het programma of spel. Vaak wordt deze optie voor het volgen van fouten door de gebruiker uitgeschakeld, zodat kleine storingen de toepassing niet afleiden en uitschakelen. Het uitschakelen van foutrapportage is eenvoudig genoeg.

Foutmeldingen uitschakelen
Foutmeldingen uitschakelen

instructies:

Stap 1

Er zijn drie manieren om dit bericht uit te schakelen. De eerste wordt handmatig uitgevoerd, wat we in meer detail zullen bespreken. De tweede manier is om verschillende hulpprogramma's en tweakers te gebruiken. Als je zo'n tweaker voor jezelf hebt geïnstalleerd, vind je een optie om foutmeldingen uit te schakelen. Je hoeft het alleen maar te activeren. De derde methode stoort de gebruiker niet met acties. Bij recente builds van besturingssystemen zijn foutmeldingen vooraf uitgeschakeld.

Stap 2

Om deze optie in de handmatige modus uit te schakelen, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren. Klik op het menu "start" en vervolgens op "configuratiescherm". Zoek het menu-item "Systeem". Klik erop. Er wordt een klein venster met verschillende tabbladen geopend. Selecteer het tabblad "Geavanceerd". Na alle beschikbare menu's ziet u de knop "Foutrapport". Klik erop. Er wordt een venster geopend waarin u foutrapportage kunt uitschakelen. U kunt het selectievakje voor kritieke fouten ook uitschakelen. Klik OK.

Stap 3

In modernere besturingssystemen is foutrapportage op een iets andere manier uitgeschakeld. Klik op het startmenu en voer vervolgens uit. Voer de opdracht wecon.exe in om het interne hulpprogramma uit te voeren. Klik op het menu "parameters wijzigen". Verder het item "aanvullende parameters". U ziet de instellingen om systeemfoutrapportage uit te schakelen. Schakel het uit en bevestig de wijzigingen door op de knop "OK" te klikken.

Aanbevolen: