Hoe Een Karakter Weer Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Karakter Weer Te Geven
Hoe Een Karakter Weer Te Geven

Video: Hoe Een Karakter Weer Te Geven

Video: Hoe Een Karakter Weer Te Geven
Video: Groepsdynamica - Het Eigenschappenspel #5 2024, Mei
Anonim

Sommige artikelen, vooral die van populairwetenschappelijke aard, moeten speciale tekens gebruiken, zoals handelsmerken, wiskundige symbolen of symbolen uit andere talen. Deze tekens zijn niet beschikbaar op de standaard toetsenbordindeling. Er zijn echter manieren waarop ze in tekst in een teksteditor kunnen worden ingevoegd.

Hoe een karakter weer te geven
Hoe een karakter weer te geven

instructies:

Stap 1

Het besturingssysteem bevat verschillende symbooltabellen. Deze tabellen zijn toegankelijk via een teksteditor zoals Microsoft Word. Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot symbooltabellen.

Stap 2

De eerste manier. Druk op de knop "Start" -> "Alle programma's" -> "Standaard" -> "Service" -> "Symbolentabel". Er verschijnt een venster waarin u symbolen uit verschillende tabellen kunt selecteren. U moet op het symbool klikken waarin u geïnteresseerd bent, op de knop "Selecteren" en vervolgens op de knop "Kopiëren" drukken en het symbool vervolgens rechtstreeks in de teksteditor plakken. In het veld "Tekenset" kunt u een bepaalde tabel met symbolen selecteren.

Sivol tafel
Sivol tafel

Stap 3

Tweede manier. Klik in de teksteditor Word op "Invoegen" -> "Symbool". Er verschijnt een venster waarin u symbolen kunt selecteren. Wanneer u op de knop "Invoegen" klikt, verschijnen ze automatisch in het hoofdteksteditorveld.

Aanbevolen: