Hoe De Proefperiode Verlengen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Proefperiode Verlengen?
Hoe De Proefperiode Verlengen?

Video: Hoe De Proefperiode Verlengen?

Video: Hoe De Proefperiode Verlengen?
Video: Hoe ontstaat spiergroei? - Jeffrey Siegel 2024, Mei
Anonim

Na de release van het Microsoft Windows 7 besturingssysteem werd het mogelijk om het uit te proberen. Bovendien was deze periode veel langer dan zijn voorgangers - maar liefst 3 maanden. Maar zoals de praktijk leert, kan dit cijfer worden verhoogd tot een jaar zonder gebruik te maken van hacksystemen en andere oneerlijke werkwijzen.

Hoe de proefperiode verlengen?
Hoe de proefperiode verlengen?

Noodzakelijk

  • - Windows Seven-besturingssysteem;
  • - Software License Manager-software.

instructies:

Stap 1

Het lijkt erop dat het ontwikkelbedrijf zelf niet winstgevend is, maar blijkbaar is dit een geheim dat ze zijn vergeten te verwijderen of dus hebben de ontwikkelaars het zelf nodig. Het zogenaamde "easter egg" is verborgen in de Software License Manager, die is opgenomen in de standaard systeemsoftware (slmgr.exe). Wanneer u deze opdracht uitvoert met de toets “–rearm”, kunt u de levensduur van het besturingssysteem verlengen, maar dan moet u het aanschaffen.

Stap 2

Hoe werkt dit programma? De teller van dagen gratis gebruik van het systeem blijkt drie keer te kunnen worden gereset. Nadat je je gebruiksgegevens opnieuw hebt ingesteld, krijg je nog eens 120 dagen gratis gebruik.

Stap 3

Om de resterende dagen te zien tot het einde van de gebruiksperiode van het systeem, moet u naar het bureaublad gaan en de informatie in de rechterbenedenhoek bekijken. Dit cijfer is ook te vinden in de eigenschappen van de "Computer". Klik op het menu "Start", klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Computer", in het menu dat wordt geopend, selecteer "Eigenschappen". Het venster met systeemeigenschappen verschijnt voor u - ga naar de onderste regel van dit venster en u ziet het aantal dagen van de proefperiode.

Stap 4

Open de opdrachtregel van het Windows-besturingssysteem: klik op het menu "Start", typ cmd in de zoekbalk, klik met de rechtermuisknop op het cmd-toepassingspictogram en selecteer "Als administrator uitvoeren".

Stap 5

Voer in het geopende zwarte venster van het programma "Command Line" het commando "slmgr –rearm" in zonder aanhalingstekens en druk op de Enter-toets. Als reactie op uw opdracht verschijnt een dialoogvenster met het bericht "De opdracht is succesvol voltooid. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren."

Stap 6

Nadat u het systeem opnieuw hebt opgestart, start u de applet Systeemeigenschappen zoals u tot nu toe deed. Let op de inscriptie: de proefperiode blijft hetzelfde, maar er is een link om het besturingssysteem via internet te activeren. Na het activeren van de proefperiode heeft u nog eens 90 dagen gratis toegang tot het besturingssysteem.

Stap 7

Zo kunt u het besturingssysteem Windows 7 testen en een keuze maken door de volledige betaalde versie aan te schaffen.

Aanbevolen: