Hoe De Proefperiode Van Kaspersky Te Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe De Proefperiode Van Kaspersky Te Verlengen
Hoe De Proefperiode Van Kaspersky Te Verlengen

Video: Hoe De Proefperiode Van Kaspersky Te Verlengen

Video: Hoe De Proefperiode Van Kaspersky Te Verlengen
Video: Kaspersky URL Advisor Animation 2024, April
Anonim

Kaspersky Internet Security (hierna KIS) blijft het populairste antivirusprogramma ter wereld. Kaspersky Lab werkt onvermoeibaar om manieren te vinden om alle nieuwe virussen te bestrijden. Om uw computer zo lang mogelijk onder zijn bescherming te houden, moet u de actie van deze antivirus regelmatig vernieuwen als u de proefversie hebt geïnstalleerd.

Hoe de proefperiode van Kaspersky te verlengen
Hoe de proefperiode van Kaspersky te verlengen

instructies:

Stap 1

Als de proefversie van het CIS bijna op is, waarvan de sleutel wordt gegeven voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden, dan is het heel goed mogelijk om deze te verlengen. Bovendien zijn er 3 manieren om het te doen.

De eerste methode is om het besturingssysteem volledig opnieuw op de computer te installeren, inclusief het opschonen van het register, nadat de proefversie is afgelopen, en vervolgens de proefversie van KIS opnieuw te activeren. Het is vervelend, tijdrovend, maar legaal.

Stap 2

De tweede manier is om je te wenden tot de eindeloze bronnen van het grote en machtige internet. Maar er is één "MAAR". In feite wordt u een illegale gebruiker van het product, aangezien het alleen mogelijk is om de proeflicentie te verlengen met behulp van illegale hackprogramma's. Kaspersky Lab doet nu serieus werk om indringers te identificeren. En op een dag kan het gebeuren dat de "eeuwige" proef KIS die op uw computer is geïnstalleerd, volledig wordt geblokkeerd, wat zelfs een herinstallatie niet zal helpen.

Stap 3

De derde manier is om naar de website kaspersky.com te gaan en een passende aanbieding voor jezelf te kiezen tegen een zeer redelijke prijs. De vergunning wordt verleend voor een periode van 1 jaar, waarna naar verwachting de vergunning wordt verlengd. De prijs van vernieuwing in moderne economische omstandigheden is puur symbolisch.

Aanbevolen: