Hoe De Gebruiker Bij Het Opstarten Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Gebruiker Bij Het Opstarten Uit Te Schakelen
Hoe De Gebruiker Bij Het Opstarten Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Gebruiker Bij Het Opstarten Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Gebruiker Bij Het Opstarten Uit Te Schakelen
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

Microsoft Windows XP is een van de meest gebruikte besturingssystemen ter wereld. XP, opgericht in 2001, is al 10 jaar de leider onder de concurrenten op de softwaremarkt op het gebied van betrouwbaarheid, informatiebeveiliging en gebruiksgemak. Een ander voordeel van XP is dat het meerdere gebruikers met verschillende privileges ondersteunt.

Hoe de gebruiker bij het opstarten uit te schakelen
Hoe de gebruiker bij het opstarten uit te schakelen

Noodzakelijk

Een Windows XP-computer, een of meer gebruikersaccounts die moeten worden verwijderd, toegang tot een beheerdersaccount op die computer

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan en log in met een beheerdersaccount. Deze stap is nodig omdat u alleen vanuit het beheerdersaccount andere accounts kunt verwijderen of toevoegen.

Stap 2

Volg het pad "Start - Configuratiescherm - Gebruikersaccounts". Het hulpprogramma Gebruikersaccountbeheer wordt geopend. Dit hulpprogramma biedt volledig accountbeheer: u kunt nieuwe maken, oude wijzigen, die al op de computer zijn geregistreerd, en ook de methode selecteren om in te loggen op het besturingssysteem.

Stap 3

Markeer het account dat moet worden verwijderd. Dit opent het menu voor dat account. Zoek het item "Account verwijderen" links van het pictogram (dit is het meest recente). In het volgende venster zal het systeem u aanbieden om de gegevens van deze gebruiker te verwijderen of te verlaten. U kunt ze verwijderen of laten staan. U kunt de bewerking ook annuleren. Nadat u ervoor heeft gekozen om gebruikersgegevens te verwijderen of achter te laten, zal het systeem u vragen om de verwijdering van het account te bevestigen. Klik op de knop "Account verwijderen". Klaar! Het account is succesvol verwijderd.

Stap 4

Start uw computer opnieuw op om het resultaat te controleren. Als dit niet lukt, voert u het algoritme opnieuw uit.

Aanbevolen: