Een Snap Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Snap Toevoegen
Een Snap Toevoegen

Video: Een Snap Toevoegen

Video: Een Snap Toevoegen
Video: How To Send Snaps From Camera Roll (iOS u0026 Android) 2024, Mei
Anonim

Momentopnamen zijn een van de hulpprogramma's voor het aanpassen van de Windows-shell. Ze zijn gegroepeerd in de "Management Console" (MMC - Microsoft Management Console) en worden gebruikt om de computer te beheren. De Management Console is handig voor het bewerken van het register.

Een snap toevoegen
Een snap toevoegen

instructies:

Stap 1

Om de module aan de MMC toe te voegen, heeft u beheerdersrechten nodig. Kies Uitvoeren in het menu Start en typ mmc op de opdrachtregel. Klik op OK om te bevestigen. Het controlevenster verschijnt. Open het Console-menu en gebruik de optie Module toevoegen of verwijderen. Om deze opdracht op te roepen, kunt u de combinatie Ctrl + M gebruiken. Klik op "Toevoegen" en selecteer de gewenste module uit de lijst

Stap 2

Activeer deze door te dubbelklikken. Als deze module kan worden gebruikt om een andere computer op afstand te bedienen, verschijnt er een promptvenster waarin u wordt gevraagd het type besturing te kiezen - lokaal of op afstand. Zet het keuzerondje op de gewenste positie.

Stap 3

Als u deze tool voor afstandsbediening gaat gebruiken, klikt u op Bladeren. Selecteer in het nieuwe venster de netwerkomgeving waar het beheerobject zich bevindt en de netwerknaam. Klik om "Voltooien" te bevestigen. Selecteer indien nodig het volgende tuig. Sluit vervolgens de lijst en klik op OK

Stap 4

Als een module niet wordt vermeld, moet u het programma installeren dat door de tool wordt beheerd. Vouw in het Configuratiescherm het knooppunt Programma's toevoegen/verwijderen uit en selecteer Programma's toevoegen of Windows-componenten toevoegen in de lijst.

Stap 5

De geconfigureerde console kan op de harde schijf worden opgeslagen. Gebruik in het consolemenu de opdracht Opslaan als … en voer een naam in. Standaard wordt MMC weggeschreven naar de map C: Document en Instellingen Huidige gebruiker Hoofdmenu Programma's Beheer. Om deze console met één muisklik te openen, selecteert u in het menu "Start" "Programma's" en "Administratieve hulpmiddelen".

Stap 6

Het Windows-register heeft een boomstructuur. De onderliggende snap-in-knooppunten worden bovenliggende node-extensies genoemd. De module Gebruikersconfiguratie heeft bijvoorbeeld de volgende extensies: - Programmaconfiguratie - Windows-configuratie - Beheersjablonen.

Stap 7

U kunt module-extensies toevoegen aan MMC. Klik op de opgeslagen console met de rechtermuisknop en selecteer "Auteur". Klik in het Console-menu op Module toevoegen en verwijderen en vink het item aan dat u wilt uitbreiden. Ga naar het tabblad "Extensies". Standaard is het selectievakje naast Alle extensies toevoegen aangevinkt. Als u alleen geselecteerde extensies wilt installeren, schakelt u het vinkje uit en vinkt u de benodigde items aan.

Aanbevolen: