Een Hoofdtelefoon Aansluiten Op Een Microfoon

Inhoudsopgave:

Een Hoofdtelefoon Aansluiten Op Een Microfoon
Een Hoofdtelefoon Aansluiten Op Een Microfoon

Video: Een Hoofdtelefoon Aansluiten Op Een Microfoon

Video: Een Hoofdtelefoon Aansluiten Op Een Microfoon
Video: Why Doesn't My Headset Mic Work u0026 How to Fix it (3.5mm audio cable) 2024, April
Anonim

Bij het aansluiten van een koptelefoon met een microfoon op een computer hebben veel mensen te maken met problemen zoals geen geluid in de koptelefoon of geen spraakoverdracht via de microfoon. Hoe sluit je een koptelefoon aan op een microfoon zodat alles naar behoren werkt?

Koptelefoon met microfoon
Koptelefoon met microfoon

Noodzakelijk

Koptelefoon met microfoon, computer

instructies:

Stap 1

Koptelefoons die zijn uitgerust met een microfoon kunnen zowel met een snoer als via Bluetooth-technologie op een computer worden aangesloten. Er is geen specifiek verschil in de kwaliteit van het geluidssignaal tussen vergelijkbare modellen, het enige verschil zit in de manier van verbinden en verzenden van informatie. Het is ook vermeldenswaard dat koptelefoons die werken via Bluetooth comfortabeler in gebruik zijn, wat te wijten is aan het ontbreken van allerlei draden. Bij gebruik van deze koptelefoon zul je echter vaak de batterij erin moeten vervangen.

Stap 2

Een koptelefoon met een via Bluetooth werkende microfoon aansluiten op een computer. Bij de hoofdtelefoon wordt u voorzien van een USB Bluetooth-sensor, evenals een schijf met stuurprogramma's die de overdracht van informatie via dit communicatiekanaal ondersteunen. In eerste instantie moet u de software op uw computer installeren, die op de schijf staat, vervolgens de zender in de USB-poort steken en de hoofdtelefoon en microfoon activeren. Het aansluiten van een hoofdtelefoon met deze technologie is iets eenvoudiger dan het aansluiten van een hoofdtelefoon op een microfoon met behulp van een snoer.

Stap 3

Let op de kleur van de stekkers voordat u het hoofdtelefoonsnoer op uw computer aansluit. De roze plug verwijst dus respectievelijk naar de microfooningang en de groene plug naar de hoofdtelefoonaansluiting. De ingangen op de computer zijn ook in verschillende kleuren gemaakt, zodat je gemakkelijk kunt begrijpen welke stekker op een bepaald stopcontact moet worden aangesloten. Sluit eerst één jack aan (microfoon of koptelefoon, het maakt niet uit). Er verschijnt automatisch een venster op de monitor waar u het type aangesloten apparaat moet selecteren - als u een microfoon hebt aangesloten, definieert u deze als een microfooningang en klikt u op OK, als u de hoofdtelefoonstekker hebt aangesloten, stelt u de waarde in op "hoofdtelefoon" en bevestig ook de wijzigingen. Nadat de eerste plug is geconfigureerd, kunt u de tweede aansluiten.

Als er geen geluid in de hoofdtelefoon zit en de microfoon niet werkt, zet u alle parameters in de volume-instellingen op het maximale niveau.

Aanbevolen: