Hoe Maak Je Een Beperkt Account Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Beperkt Account Aan
Hoe Maak Je Een Beperkt Account Aan

Video: Hoe Maak Je Een Beperkt Account Aan

Video: Hoe Maak Je Een Beperkt Account Aan
Video: How to Hack Instagram Account! Is it Possible? MUST WATCH 😲 2024, Mei
Anonim

Het kan nodig zijn om een gebruikersaccount met beperkte rechten aan te maken als u uw computer wilt beschermen tegen onervaren gebruikers, de installatie van nieuwe software wilt voorkomen of de instellingen van het besturingssysteem wilt wijzigen om de functionaliteit te waarborgen.

Hoe maak je een beperkt account aan
Hoe maak je een beperkt account aan

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem te openen en ga naar het gedeelte "Configuratiescherm" om een nieuwe gebruikersaccount met beperkte rechten aan te maken.

Stap 2

Selecteer "Gebruikersaccounts" en vouw het knooppunt "Account maken" uit in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 3

Voer de gewenste waarde van de gebruikersnaam in het daarvoor bestemde veld in en klik op de knop "Volgende" om uw keuze te bevestigen.

Stap 4

Pas het selectievakje toe op het vak Beperkte toegang in het volgende dialoogvenster en klik op de knop Account maken om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 5

Keer terug naar het menu "Gebruikersaccounts" en vouw het knooppunt "Account wijzigen" uit om de nodige bewerkingen uit te voeren voor het bewerken van de instellingen van het aangemaakte account.

Stap 6

Selecteer de functie "Naam wijzigen" en voer de gewenste waarde in het bijbehorende veld in om de gebruikersnaam te vervangen, of gebruik de optie "Accounttype wijzigen" om de status van het geselecteerde account te upgraden of te downgraden.

Stap 7

Selecteer "Afbeelding wijzigen" en selecteer de gewenste afbeelding om het accountpictogram te vervangen.

Stap 8

Klik op de knop "Wijzigen" of gebruik de knop "Andere ontwerpen zoeken" om een aangepaste afbeelding of foto te gebruiken.

Stap 9

Geef de opdracht "Wachtwoord verwijderen" op en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop "Wachtwoord verwijderen" te klikken in het dialoogvenster dat wordt geopend als u wachtwoordbeveiliging moet uitschakelen, of gebruik de optie "Account verwijderen" en klik op de knop "Verwijderen " in het nieuwe dialoogvenster om de geselecteerde gebruiker te verwijderen.

Stap 10

Onthoud dat in verschillende versies van het Microsoft Windows-besturingssysteem de namen van de verschillende menu-items en knoppen die worden gebruikt kunnen verschillen, maar de procedure blijft hetzelfde.

Aanbevolen: