Hoe Maak Je Een Account Aan Met Een Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Account Aan Met Een Wachtwoord
Hoe Maak Je Een Account Aan Met Een Wachtwoord

Video: Hoe Maak Je Een Account Aan Met Een Wachtwoord

Video: Hoe Maak Je Een Account Aan Met Een Wachtwoord
Video: Hoe kraakt iemand een wachtwoord? 2024, April
Anonim

Soms kunnen zich situaties voordoen waarin de toegang tot de informatie die de gebruiker tijdens zijn werkzaamheden in het systeem gebruikt, moet worden beperkt. In dit geval dient u een account aan te maken met een wachtwoord.

Hoe maak je een account aan met een wachtwoord
Hoe maak je een account aan met een wachtwoord

instructies:

Stap 1

Het is voor dergelijke situaties dat Microsoft, bij het maken van zijn besturingssystemen van de Windows-familie, de mogelijkheid introduceerde om een gebruikersprofiel met een wachtwoord te maken om het systeem te betreden. U kunt dus alleen inloggen op Windows en een volwaardig werk in deze omgeving starten nadat u het wachtwoord van de gebruiker hebt ingevoerd. In feite is het aanmaken van een nieuw, met een wachtwoord beveiligd account een heel eenvoudige taak. Ga om te beginnen naar het Windows "Configuratiescherm". Klik hiervoor op "Start" en selecteer het menu-item "Configuratiescherm".

Stap 2

In het configuratiescherm moet u het item "Gebruikersaccounts" vinden, erop klikken.

Tip: Hier kunt u ook een wachtwoord aanmaken voor een bestaand gebruikersaccount. Om dit te doen, selecteert u eenvoudig het juiste item.

Let op: als de gebruiker namens wie het systeem is ingelogd geen beheerdersrechten heeft, kan er geen nieuw account worden aangemaakt.

Stap 3

In dit stadium zal het systeem aanbieden om een taak te selecteren. U moet "Een nieuw account maken" selecteren. Vervolgens wordt u gevraagd de naam en het type van het nieuwe account in te voeren. Nadat we de gewenste waarden hebben geselecteerd, moet u op de knop "Een nieuw account maken" klikken.

Stap 4

Het account is aangemaakt. Nu moet je er een wachtwoord voor instellen. Selecteer het nieuw aangemaakte account en selecteer in het venster dat verschijnt het item "Wachtwoord maken". Vervolgens voeren we het wachtwoord in, de verplichte bevestiging en een woord of zin die dient als wachtwoordhint (optioneel).

Opmerking: houd er rekening mee dat alle gebruikers van uw computer de hint kunnen zien.

Stap 5

Nadat u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd en bevestigd, klikt u op "Wachtwoord maken". Er is een nieuw account met een wachtwoord aangemaakt.

Aanbevolen: