Hoe Maak Je Een Tweede Skype-account Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Tweede Skype-account Aan
Hoe Maak Je Een Tweede Skype-account Aan

Video: Hoe Maak Je Een Tweede Skype-account Aan

Video: Hoe Maak Je Een Tweede Skype-account Aan
Video: How to use 2 skype in one computer 2024, Mei
Anonim

Skype is een programma voor interactieve communicatie met internetgebruikers over de hele wereld. Met Skype kunt u in realtime tekstberichten, audio- en videobestanden en videogesprekken uitwisselen.

Hoe maak je een tweede Skype-account aan
Hoe maak je een tweede Skype-account aan

instructies:

Stap 1

Elke dag worden meer en meer van onze vrienden geregistreerd in het Skype-programma. Wanneer ze ons Skype-account op sociale netwerken leren kennen, zullen ze zeker worden toegevoegd aan de lijst met contactpersonen. Wat als er te veel namen in de vriendenfeed van Skype staan en het tijd is om onderscheid te maken tussen persoonlijke en zakelijke contacten? In zo'n situatie zal iedereen nadenken over het aanmaken van een tweede Skype-account.

Stap 2

Als u al eerder een account op Skype hebt aangemaakt, zal het aanmaken van een tweede account voor u geen problemen opleveren, aangezien de registratie in het programma vrij eenvoudig is. De enige voorwaarde voor herregistratie is het verbod om twee accounts aan één mailbox te koppelen. Met andere woorden, voordat u een tweede Skype-account aanmaakt, maakt u een tweede mailbox aan, anders wordt de registratie niet voltooid.

Stap 3

In het actieve Skype-venster, open onder uw huidige account, klik op de knop "Afsluiten". In dit geval worden uw persoonlijke gegevens geannuleerd en wordt het autorisatievenster voor het programma voor u geopend. Klik op de knop "Heeft u geen login?" om een nieuw Skype-account aan te maken.

Stap 4

Volg de aanwijzingen van het systeem en voer uw persoonlijke gegevens in, die in het systeem worden weergegeven en voor alle gebruikers toegankelijk zijn. Zorg ervoor dat u de met sterretjes gemarkeerde velden invult, aangezien deze nodig zijn om een account aan te maken. Beantwoord de rest van de systeemvragen zoals je wilt.

Stap 5

Maak een link van het nieuwe account naar de extra mailbox. Voer zijn adres in de speciale regel in en klik op de knop "Registreren". Daarna wordt een brief met een link om de registratie in het systeem te bevestigen en te voltooien naar de opgegeven mailbox gestuurd.

Stap 6

Log in op het opgegeven e-mailadres en open het systeembericht van Skype. Volg de verstrekte link en bevestig uw registratie in het systeem. U kunt nu chatten op Skype met uw nieuwe account.

Aanbevolen: