Hoe Maak Je Een Account Aan In ICQ

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Account Aan In ICQ
Hoe Maak Je Een Account Aan In ICQ

Video: Hoe Maak Je Een Account Aan In ICQ

Video: Hoe Maak Je Een Account Aan In ICQ
Video: How to Install ICQ Messenger on Android u0026 Create An Account 2024, Mei
Anonim

Het icq-programma is een van de meest populaire online communicatietoepassingen. Daarnaast is icq ook een speciaal protocol voor instant messaging, dat ook wordt ondersteund door qip, pidgin en vele andere.

Hoe maak je een account aan in ICQ
Hoe maak je een account aan in ICQ

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Open uw browser, ga naar https://www.icq.com/join/ om een account bij Icq te registreren. Vul de velden "Voornaam", "Achternaam" in. Deze gegevens worden weergegeven in uw account, dus overweeg of u echt echte gegevens wilt weergeven. U kunt een bijnaam invoeren of het veld leeg laten.

Stap 2

Vul vervolgens het veld "Wachtwoord" in. Het is aan te raden om een complex wachtwoord te bedenken, bestaande uit een combinatie van hoofdletters en kleine letters van het Latijnse alfabet en cijfers. Om dit te doen, kunt u speciale services gebruiken, "wachtwoordgenerators". Volg bijvoorbeeld de link genpas.narod.ru/, gebruik deze service om uw eigen wachtwoord aan te maken.

Stap 3

Vul het veld "Herhaal wachtwoord" in om fouten te voorkomen bij het invullen van het veld "Wachtwoord". Vul vervolgens het veld "Geboortedatum" in. Het geselecteerde nummer wordt weergegeven in uw accountinstellingen en uw verjaardagsmelding wordt ook getoond aan mensen in uw contactenlijst.

Stap 4

Selecteer in het volgende veld uw geslacht. Om het aanmaken van een account in ICQ te voltooien, voert u de code van bescherming tegen robots in het daarvoor bestemde veld in en klikt u op de knop "Registreren". Als alle velden met succes zijn ingevuld, wordt u doorgestuurd naar een pagina met uw ICQ-nummer. Hiermee is het aanmaken van een account in ICQ voltooid.

Stap 5

Maak op een andere manier een account aan in ICQ, met behulp van het programma Qip. Download hiervoor de applicatie van de Qip.ru-website. Start het programma, bij de eerste start moet u op de knop "Nieuw account" klikken. Er verschijnt een uitgebreid menu waarin u een nieuw ICQ-nummer kunt registreren.

Stap 6

Voer het wachtwoord in om in te loggen op Icq. Selecteer vervolgens de methode om het nummer te verkrijgen, voer de getoonde code in het veld in. Klik op de knop "Registreer Icq". Dan zal het programma contact opnemen met de server om een nieuw nummer voor je te krijgen en dit in de database te registreren. Er verschijnt een nummer op het scherm, met zijn hulp kunt u inloggen op het programma en Icq gaan gebruiken.

Aanbevolen: