Updates Op Een Computer Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Updates Op Een Computer Uitschakelen
Updates Op Een Computer Uitschakelen

Video: Updates Op Een Computer Uitschakelen

Video: Updates Op Een Computer Uitschakelen
Video: How To Stop Windows 10 From Automatically Downloading u0026 Installing Updates 2024, Mei
Anonim

Om de stabiliteit en veiligheid van hun werk te garanderen, wordt de overgrote meerderheid van de besturingssystemen voortdurend bijgewerkt. De update wordt op de achtergrond uitgevoerd en heeft geen invloed op het werk van de gebruiker, maar het besteedt een aanzienlijke hoeveelheid verkeer, wat behoorlijk duur kan zijn. Indien nodig kan het downloaden en installeren van updates worden uitgeschakeld.

Updates op een computer uitschakelen
Updates op een computer uitschakelen

instructies:

Stap 1

De vraag of het systeem moet worden gebruikt voor het downloaden en installeren van automatische updates wordt aan de gebruiker gesteld tijdens de installatie van het besturingssysteem, in een van de laatste fasen. De eenvoudigste manier om updates op uw computer uit te schakelen, is door ze tijdens de installatie te weigeren. Selecteer hiervoor 'Nooit updates downloaden of installeren'. Dit zal u helpen om onnodige kosten van internetverkeer te vermijden, maar het systeem zal u er voortdurend aan herinneren dat de veiligheid van uw computer in gevaar is en dat het wordt aanbevolen om updates in te schakelen.

Stap 2

De eerder geactiveerde en gebruikte functie voor het downloaden van updates van het besturingssysteem kan standaard worden uitgeschakeld. Ga hiervoor naar het menu "Start" en klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer". Klik in het contextmenu dat wordt geopend op het item "Eigenschappen". Ga in het dialoogvenster dat verschijnt naar het tabblad "Automatische update" en vink het vakje aan naast het item "Automatische update uitschakelen". Deze actie verbreekt permanent de verbinding tussen de computer en de updateserver van de ontwikkelaar.

Stap 3

Open het menu "Start" en ga naar "Configuratiescherm". Zoek daar het pictogram "Automatische updates" en dubbelklik erop. Het dialoogvenster dat wordt geopend, is vergelijkbaar met het beschrevene. Daarin moet u ook het item "Automatische update uitschakelen" selecteren.

Aanbevolen: