Updates Uitschakelen In Windows

Inhoudsopgave:

Updates Uitschakelen In Windows
Updates Uitschakelen In Windows

Video: Updates Uitschakelen In Windows

Video: Updates Uitschakelen In Windows
Video: Windows updates uitschakelen 2024, April
Anonim

In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij een trage internetverbinding, betaald verkeer of om een andere reden, moet u mogelijk automatische Windows-updates uitschakelen. Dit kan op een van de volgende manieren.

Updates uitschakelen in Windows
Updates uitschakelen in Windows

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu dat wordt geopend. Ga in het weergegeven venster "Systeemeigenschappen" naar het tabblad "Automatische updates". Zet de schakelaar op de positie "Automatische updates uitschakelen" en klik afwisselend op de knoppen "Toepassen" en "OK".

Stap 2

Open "Configuratiescherm" in het menu "Start". Als dit paneel een klassieke uitstraling heeft, waarmee u alle beschikbare pictogrammen tegelijk kunt weergeven, selecteert u "Automatische update" door met de linkermuisknop op dit pictogram te dubbelklikken. Als de pictogrammen per categorie worden weergegeven, selecteert u de categorie Beveiligingscentrum. Selecteer onderaan het geopende venster onder het kopje "Beveiligingsinstellingen configureren" de gewenste optie "Automatische update". In het venster dat met dezelfde naam verschijnt, zet u de schakelaar op de positie "Automatische update uitschakelen", past u de wijzigingen toe en klikt u op de knop "OK".

Stap 3

In de regel is een van de bovenstaande methoden voldoende om Windows-updates uit te schakelen, maar het is beter om de bijbehorende service die verantwoordelijk is voor het downloaden en installeren van updates te stoppen. Ga hiervoor naar het menu "Start" en klik op "Uitvoeren", voer in het startvenster van het programma services.msc in en klik op "OK". Aan de rechterkant van het venster "Services" dat wordt geopend, zoekt en dubbelklikt u op de regel "Automatische updates". In de vervolgkeuzelijst "Opstarttype" van het venster dat wordt geopend, zet u in plaats van "Auto" "Uitgeschakeld". Klik op de knop Stoppen om deze service te stoppen. Pas de wijzigingen toe en klik op OK.

Aanbevolen: