Software-updates Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Software-updates Uitschakelen
Software-updates Uitschakelen
Anonim

Het is onmogelijk om het automatisch bijwerken van alle programma's die op een computer met Windows met één functie zijn geïnstalleerd, uit te schakelen. Updates worden voor elk programma afzonderlijk geconfigureerd.

Hoe software-updates uit te schakelen
Hoe software-updates uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Schakel de automatische updatefunctie van de standaard Windows Media Player-toepassing uit. Om dit te doen, roept u het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma Register-editor door op de knop OK te klikken. Vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINESoftwarePoliciesMicrosoftWindowsWindowsMediaPlayer uit en maak een nieuwe REG_DWORD-parameter met de naam DisableAutoUpdate. Stel de aangemaakte sleutel in op 1 en sla uw wijzigingen op.

Stap 2

Adobe Reader heeft geen optie om automatische updates uit te schakelen in het instellingenmenu, dus om frequente updates te verwijderen, moet u deze procedure handmatig uitvoeren. Als er een snelkoppeling voor een programma-update verschijnt, annuleert u deze en start u Adobe Reader. Open het menu "Help" van het bovenste servicepaneel van het programmavenster en selecteer het item "Controleren op updates". Wacht tot de controle is voltooid en open de link "Instellingen" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Schakel de selectievakjes uit naast Automatisch controleren op Adobe-updates en Adobe Reader in het gedeelte Toepassingen selecteren om bij te werken. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 3

De Windows Update-service in Windows versie 7 is verantwoordelijk voor het automatisch bijwerken van het systeem. Deze functie kan indien nodig ook worden uitgeschakeld. Ga hiervoor terug naar het hoofdmenu "Start" en open het item "Configuratiescherm". Vouw Beveiligingscentrum uit en selecteer het gedeelte Automatische updates. Pas het selectievakje in de regel "Automatisch bijwerken uitschakelen" van het geopende dialoogvenster toe en sla de wijzigingen op door op de knop OK te klikken. Houd er rekening mee dat systeemupdates de systeemprestaties beïnvloeden en mogelijk oplossingen voor mogelijke fouten bevatten. Het volledig uitschakelen van deze functie kan daarom niet worden aanbevolen.

Aanbevolen: