Automatische Updates Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Automatische Updates Uitschakelen
Automatische Updates Uitschakelen

Video: Automatische Updates Uitschakelen

Video: Automatische Update Uitschakelen 2022, November
Anonim

Er is toch zeker geen gebruiker die niet moe zou worden van het periodiek verschijnen van berichten van het besturingssysteem over updates die klaar zijn om te downloaden. U kunt de vervelende zorgen van ontwikkelaars wegnemen.

meisje aan het typen op de computer
meisje aan het typen op de computer

instructies:

Stap 1

Het is goed als het systeem je om toestemming vraagt ​​voordat je updates downloadt, maar het komt ook voor dat al het betaalde verkeer ineens updates gaat downloaden die voor jou niet relevant zijn! U kunt hiermee omgaan, maar er zijn twee noodzakelijke stappen die u moet volgen.

Stap 2

Eerst moet u het menu "Start" openen en naar het gedeelte "Configuratiescherm" gaan. Je komt terecht in een sectie van waaruit je de instellingen van het besturingssysteem kunt aanpassen. Als uw configuratiescherm is overgeschakeld naar de klassieke weergave, moet u een sectie vinden met de naam "Automatische updates", en zo niet, ga dan eerst naar het "Beveiligingscentrum" en ga dan pas naar "Systeemupdate".

Op dezelfde manier kunt u naar het gedeelte "Automatische updates" gaan door op de snelkoppeling "Deze computer" op uw bureaublad te klikken, "Eigenschappen" te selecteren en naar het tabblad "Automatische updates" te gaan.

Hier moet u het item "Automatische systeemupdates uitschakelen" activeren. Automatisch bijwerken is mogelijk al uitgeschakeld, maar u weet dat het werkt! Dit gebeurt vaak. Om de automatisering volledig uit te schakelen, moet u iets anders doen.

Stap 3

U moet met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad klikken en de regel "Services beheren" selecteren in het menu dat verschijnt. Het configuratiescherm voor alle services en processen op uw computer wordt voor u geopend. U zou een regel moeten vinden met de naam "Automatische update", klik met de rechtermuisknop op deze regel en selecteer "Stop". Automatische updates zijn nu volledig uitgeschakeld.

Populair per onderwerp