Automatische Updates Uitschakelen In Windows 10

Automatische Updates Uitschakelen In Windows 10
Automatische Updates Uitschakelen In Windows 10

Video: Automatische Updates Uitschakelen In Windows 10

Video: Automatische Updates Uitschakelen In Windows 10
Video: Windows 10 Updates uitschakelen 2024, April
Anonim

De nieuwste build van het systeem van Microsoft verschilt van versies 7, 8 en 8.1 in grotere autonomie. Sommige bewerkingen vinden nu plaats in de automatische modus. Daarom maken gebruikers zich steeds meer zorgen over de vraag hoe ze de Windows 10-update op hun computer kunnen uitschakelen.

hoe de Windows 10-update uit te schakelen?
hoe de Windows 10-update uit te schakelen?

Met de release van de nieuwe versie van Windows worden gebruikers geconfronteerd met het feit dat ze de mogelijkheid hebben verloren om de systeemupgrade handmatig te configureren. Het besturingssysteem start dit proces automatisch, voert een controle uit, downloadt de benodigde bestanden en installeert ze zonder het recht om de installatie uit te stellen. Daarom wordt iedereen die het besturingssysteem al gebruikt, gedwongen na te denken over het uitschakelen van de Windows 10-update om geen onnodige belasting van het verkeer te veroorzaken en niet voor de monitor te gaan zitten vanwege de kopjes "Update-instellingen" en "Doe zet de computer niet uit."

Een tijdige upgrade maakt het systeem efficiënter. Ontwikkelaars repareren regelmatig tientallen bugs die de normale werking van programma's en applicaties verstoren. En als de gebruiker vergeet om het besturingssysteem periodiek bij te werken, loopt hij het risico een systeemfout te krijgen. In vroege versies van Windows zijn er na dergelijke updates echter ook plotselinge problemen. Dit feit bevestigt alleen maar de wens van gebruikers om zichzelf te beschermen en een reeds geteste en betrouwbare update naar hun computer te downloaden.

как=
как=

U kunt automatische updates voor Windows 10 uitschakelen via Update Center. Gebruik hiervoor de sneltoetsen Win + R op het toetsenbord om het venster "Uitvoeren" te openen. Typ services.msc en selecteer vervolgens OK of druk op Enter. Onder de elementen van lokale services opent u het gedeelte "Windows Update" door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop. Het deelvenster Eigenschappen wordt geopend. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Opstarttype" het item dat bij u past (uitgesteld, handmatig of uitgeschakeld) en klik in de statuskolom op "Stoppen", vervolgens op "Toepassen" en OK.

De tweede optie voor het configureren van upgrades voor Windows 10 vindt plaats via het gedeelte "Update en beveiliging" in het menu "Start" - "Instellingen". Open het tabblad Update en beveiliging en ga naar Geavanceerde opties. Hier kunt u kiezen hoe u de upgrade wilt installeren. Zoek in de vervolgkeuzelijst de optie "Melden over herstartplanning", schakel het selectievakje met updates voor andere Microsoft-programma's uit en vink het selectievakje naast "Updates uitstellen" aan. Ga ook naar de kop "Kies hoe en wanneer u updates wilt ontvangen" en sleep de schuifregelaar naar Uit.

как=
как=

U kunt de Windows 10-update ook uitschakelen door te voorkomen dat opstartbestanden worden gedownload wanneer u bent verbonden met uw draadloze netwerk. Ga hiervoor naar "Start" - "Instellingen" - "Netwerk en internet". Ga op het tabblad Wi-Fi naar 'Geavanceerde opties' en sleep onder het kopje Verbinding beperken de schuifregelaar naar 'Aan'.

Aanbevolen: