Updates Uitschakelen Op Windows 10

Updates Uitschakelen Op Windows 10
Updates Uitschakelen Op Windows 10

Video: Updates Uitschakelen Op Windows 10

Video: Updates Uitschakelen Op Windows 10
Video: How To Stop Windows 10 From Automatically Downloading u0026 Installing Updates 2024, Mei
Anonim

Voor een correcte werking zijn updates van elementen van het besturingssysteem vereist. Microsoft heeft automatische updates geleverd in de nieuwste versie. Als dit om de een of andere reden niet bij u past, kunt u updates op Windows 10 uitschakelen door enkele instellingen te wijzigen.

Updates uitschakelen op
Updates uitschakelen op

Het is heel goed dat het systeem wordt bijgewerkt - dit verhoogt de prestaties en beveiliging van het besturingssysteem. Maar het feit dat dit wordt gedaan zonder de deelname van de gebruiker is niet erg handig: u moet dringend naar internet en voor u staat een monitor met het opschrift: "updates worden gedownload", u moet wachten voor het einde van de OS-update; na updates wordt het vereiste programma niet geopend; het komt voor dat na de volgende update het systeem weigert op te starten. Daarnaast wordt het internetverkeer ongecontroleerd verbruikt.

Windows 10 is helemaal geen hopeloos besturingssysteem, het is vrij eenvoudig om automatische updates uit te schakelen. Ga naar "parameters" en vervolgens naar "update en beveiliging" → "windows update center" → "geavanceerde parameters". Selecteer "Melden over opnieuw opstarten". In dit geval waarschuwt het systeem u bij het installeren van updates voor een herstart, bent u verzekerd tegen verrassingen en kunt u uw computer opnieuw opstarten wanneer het u uitkomt. Als u verder wilt gaan, schakelt u de opties "updates voor andere Microsoft-producten" en "updates vanaf meerdere locaties" uit. Dit is vooral handig bij lage internetsnelheden.

Na wat meer manipulatie van de instellingen, kunt u het automatisch downloaden van apparaatstuurprogramma's uitschakelen. Open het vak "Windows zoeken", in de kolom "zoeken naar materialen", voer "uitvoeren" in of druk op de Win + R-knoppen. Voeg de opdracht "rundll32 newdev.dll, DeviceInternetSettingUi" in de kolom in, klik op "ok" - het venster "apparaatinstallatieparameters" wordt geopend - "download automatisch toepassingen en aangepaste pictogrammen". Selecteer "nee" en klik op de knop "wijzigingen opslaan". In dit geval zal het besturingssysteem stuurprogramma's downloaden en installeren vanaf de harde schijf en in zeldzame gevallen contact opnemen met het Update Center wanneer het vereiste stuurprogramma niet op de computer staat.

U kunt Windows 10 ook volledig uitschakelen met het programma Updates weergeven of verbergen. Je kunt het gratis online downloaden.

Aanbevolen: