Hoe Beschadigde Jpg Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Beschadigde Jpg Te Repareren
Hoe Beschadigde Jpg Te Repareren

Video: Hoe Beschadigde Jpg Te Repareren

Video: Hoe Beschadigde Jpg Te Repareren
Video: Hoe vervang ik een kapotte tandwielkast in een haakse slijper? Reparatie van elektrisch gereedschap 2024, Mei
Anonim

Tijdens het kopiëren of overbrengen van bestanden van het ene medium naar het andere, kunnen afbeeldingen beschadigd raken. Bestanden kwijtraken is veel gemakkelijker dan ze later te herstellen. Dit geldt met name voor het.jpg-formaat. Er zijn echter hulpprogramma's die u kunnen helpen beschadigde of verloren foto's en foto's met slechts een paar klikken te herstellen.

Hoe beschadigde te repareren
Hoe beschadigde te repareren

Noodzakelijk

  • - Hex-werkplaats;
  • - Handig herstel;
  • -.
  • - JPEG-winkel;

instructies:

Stap 1

Om snapshots van een USB-flashstation te herstellen, kunt u het beste de afbeelding van de kaart naar uw harde schijf schrijven en er rechtstreeks mee werken. Om dit te doen, kunt u het hulpprogramma HexWorkshop gebruiken (menu "Disk" - "Open Drive" - "Fysieke schijven" en vervolgens "Disk" - "Save Sector Range" - "Entire Disk").

Stap 2

Om verwijderde bestanden te herstellen, installeert u een gespecialiseerd hulpprogramma dat de functie heeft om met afbeeldingen te werken. Handy Recovery of PhotoRescue werkt goed. Geef in de instellingen van de geïnstalleerde applicatie gewoon het pad naar de afbeelding van een flashstation of verwisselbare schijf op en klik op de knop "Start". Na een tijdje zal het programma alle bestanden weergeven die kunnen worden hersteld.

Stap 3

Als de jpeg gedeeltelijk wordt weergegeven, moet u eerst de mate van schade aan het bestand en de geschiktheid voor herstel beoordelen. Hiervoor kunt u het programma JPGScan gebruiken. Installeer de applicatie, voer deze uit, ga naar het tabblad "Hoofd" - "Bestand scannen naar JPEG" en specificeer het pad naar het betreffende bestand. Aan het einde van de controle verschijnt een grafische en tekstuele beoordeling van de geschiktheid, op basis waarvan een conclusie kan worden getrokken over de mogelijkheid van herstel. Voor een normale JPEG-afbeelding ziet de grafiek eruit als een patroon van groene stippen met een klein aantal pixels in een andere kleur.

Stap 4

JpegSnoop is een goede keuze voor het bekijken van beschadigde bestanden. Gebruik JPEG Recovery om kleine schade te herstellen. Als de afbeelding ernstig beschadigd is, kunt u het hulpprogramma JPEG Ripper proberen.

Aanbevolen: