Hoe Het Opstarten Van Windows 7 Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Opstarten Van Windows 7 Te Herstellen
Hoe Het Opstarten Van Windows 7 Te Herstellen

Video: Hoe Het Opstarten Van Windows 7 Te Herstellen

Video: Hoe Het Opstarten Van Windows 7 Te Herstellen
Video: How To Repair Windows 7 And Fix Corrupt Files Without CD/DVD [Tutorial] 2024, Mei
Anonim

De nieuwste versies van de Windows-familie van besturingssystemen bevatten veel herstelmethoden. Het is belangrijk om te begrijpen dat voor elke specifieke situatie de juiste foutcorrectiemethode moet worden gekozen.

Hoe het opstarten van Windows 7 te herstellen
Hoe het opstarten van Windows 7 te herstellen

Noodzakelijk

Windows Seven-opstartschijf

instructies:

Stap 1

Probeer eerst automatische herstelservices te gebruiken. Plaats de opstartdiskette van Windows Seven in het station en zet de computer aan. Houd de toets ingedrukt die nodig is om het programma vanaf de schijf uit te voeren.

Stap 2

Wacht even totdat de bestanden zijn gekopieerd en de vereiste services gereed zijn. Selecteer het menu "Geavanceerde herstelopties". Ga naar het item "Opstartherstel" door op de gelijknamige link te klikken.

Stap 3

Selecteer het besturingssysteem waarvoor u de opstartbestanden wilt herstellen. Klik op de knop Volgende om dit proces te starten. Zodra dit is voltooid, wordt de computer automatisch opnieuw opgestart.

Stap 4

Als de beschreven methode de fouten niet kon herstellen, ga dan opnieuw naar het menu "Geavanceerde herstelopties". Ga naar de beheerconsole door Opdrachtprompt te selecteren.

Stap 5

Voer de opdracht cd E: in met de stationsletter die aan het dvd-station is toegewezen. Typ cd boot om naar de opgegeven map te gaan. Voer de bootsect-opdracht in. exe / nt60 all en druk op de Enter-toets.

Stap 6

Deze procedure zal de opstartbestanden volledig overschrijven. Ze zullen allemaal worden vervangen door hun oorspronkelijke tegenhangers. Start uw computer opnieuw op om te zien of het besturingssysteem Windows Seven kan starten.

Stap 7

Voer de opdrachtconsole opnieuw in als de beschreven stappen niet tot het gewenste resultaat hebben geleid. Probeer de hele opstartsector van Windows te repareren. Voer de opdracht bootrec.exe / fixmbr in en druk op de Enter-toets.

Stap 8

Nadat de actieve functie met succes is voltooid, voert u de opdracht bootrec.exe / fixboot in. Druk nogmaals op de Enter-toets. Start je computer opnieuw op. Onthoud dat deze methode kan worden gebruikt zonder een opstartbare schijf te gebruiken. Om dit te doen, selecteert u "Problemen met computerproblemen oplossen" in de opstartopties van het systeem.

Aanbevolen: