Hoe Het Opstarten Van Het Systeem Te Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Opstarten Van Het Systeem Te Versnellen
Hoe Het Opstarten Van Het Systeem Te Versnellen

Video: Hoe Het Opstarten Van Het Systeem Te Versnellen

Video: Hoe Het Opstarten Van Het Systeem Te Versnellen
Video: Hoe op te starten in de veilige modus in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Na verloop van tijd begint de computer veel langer op te starten. Dit gaat niet gepaard met een afname van de prestaties van zijn elementen. Meestal is de reden voor de vertraging van het laden van het systeem het gebrek aan tijdige opschoning van de benodigde bestanden.

Hoe het opstarten van het systeem te versnellen
Hoe het opstarten van het systeem te versnellen

Noodzakelijk

CCleaner

instructies:

Stap 1

De eerste en belangrijkste reden voor de vertraging bij het laden van het besturingssysteem is de verstopping van het opstartmenu. Een groot aantal programma's activeert tijdens de installatie van hun componenten het item "Automatisch inschakelen bij het openen van Windows". Dit leidt ertoe dat naast de belangrijkste OS-processen vijf tot twintig programma's worden geladen. Velen van hen worden één keer per maand gebruikt, maar ze verbruiken constant systeembronnen. Open het menu Start en ga naar de regel Uitvoeren.

Stap 2

Voer de opdracht msconfig in en druk op Enter. Ga na het openen van een nieuw venster naar het tabblad "Opstarten". Schakel de selectievakjes uit voor die programma's die niet automatisch mogen starten. Klik op de knop "Toepassen" en selecteer in het nieuwe venster het item "Nu opnieuw opstarten"

Stap 3

U zult waarschijnlijk merken dat uw computer sneller opstart. Begin met het configureren van uw harde schijf. Open het menu Deze computer. Zoek het pictogram van de partitie van de harde schijf waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen".

Stap 4

Nadat u het instellingenmenu hebt geopend, schakelt u de optie "Indexering van bestandsinhoud toestaan" uit. Klik op de knop Toepassen en sluit dit menu.

Stap 5

Open het tabblad "Extra" en selecteer "Defragmentatie uitvoeren". Bevestig de start van dit proces en wacht tot het is voltooid.

Stap 6

Installeer CCleaner door het te downloaden van de ontwikkelaarssite www.piriform.com. Open dit programma en ga naar het tabblad "Register". Klik op de knop Problemen oplossen. Wacht tot de scan van het systeembestand is voltooid.

Stap 7

Klik op de knop "Repareren" en selecteer in het venster dat verschijnt het item "Repareren gemarkeerd". Sluit het CCleaner-programma. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: