Hoe Leer Je Dia's Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Leer Je Dia's Maken
Hoe Leer Je Dia's Maken

Video: Hoe Leer Je Dia's Maken

Video: Hoe Leer Je Dia's Maken
Video: ZO LEER JE JE TOETS IN 1 DAG! 🤩🤫 2023, Maart
Anonim

Er zijn momenteel niet veel echt gebruiksvriendelijke programma's voor het maken van diavoorstellingen. Een van de handigste en meest populaire onder pc-gebruikers is Nero, omdat het niet alleen een intuïtieve interface heeft, maar ook een uitgebreide reeks functies heeft voor het werken met mediabestanden.

Hoe leer je dia's maken
Hoe leer je dia's maken

Noodzakelijk

het Nero-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Nero-software. Voer het uit, selecteer in het verschenen startscherm van de applicatie het tabblad "Favorieten", het wordt weergegeven als een pictogram met een asterisk.

Stap 2

Selecteer "Create Photo Slideshow" in de rechter benedenhoek van het programmavenster. Er zou een bewerkingsvenster op uw scherm moeten verschijnen. Vul het gedeelte "Media" in door afbeeldingen toe te voegen met behulp van de zoekknop, klik hiervoor op het bijbehorende pictogram in het rechterdeel van het venster. Klik op de knop ernaast, die de acties "Bekijken en toevoegen aan het project" uitvoert.

Stap 3

Klik op de geselecteerde foto's in de volgorde waarin u ze in uw diavoorstelling wilt zien. Zet de bestanden op de tape door hiervoor op elk bestand één voor één te selecteren en op het toevoegen icoontje te klikken.

Stap 4

Om een audiotrack toe te voegen, gaat u naar het tabblad Muziekbestanden in het onderste paneel van het bewerkingsvenster. Open de map met het gewenste bestand op uw computer en sleep deze voorzichtig met de linkermuisknop naar het audio-opnamegebied in het programma.

Stap 5

Zorg ervoor dat de dia's gelijkmatig door het nummer worden afgespeeld. Om dit te doen, klikt u op het tweede pictogram van rechts in het mediagebied. Stel in de tabel die verschijnt de weergavetijd van de foto in een bepaald segment van het audiobestand in, stel de duur van de overgangen in, vergeet niet de nodige parameters aan te vinken en sla de resultaten op. Het is het beste om al deze parameters over de gehele lengte van de song aan te passen.

Stap 6

Als u inscripties onder de foto's moet maken, dubbelklikt u met de linkermuisknop op het frame en typt u de gewenste tekst in het venster dat verschijnt. Wijzig de lettergrootte, het uiterlijk, enz.

Stap 7

Exporteer de voltooide diavoorstelling naar uw harde schijf met behulp van het menu "Project opslaan", voer de naam en locatie in.

Populair per onderwerp